Abi salonun köşesini döner dönmez mutfak var. Buzdolabında da içecekler var. Buraya kadar yeterlihangi köşeyi döneceksin bana da söyle, bakarsın ucundan eccük bulaşır filan. yani gelecekte bizden esame filan olmayacak.
Abi salonun köşesini döner dönmez mutfak var. Buzdolabında da içecekler var. Buraya kadar yeterlihangi köşeyi döneceksin bana da söyle, bakarsın ucundan eccük bulaşır filan. yani gelecekte bizden esame filan olmayacak.
Skylab amerikan uzay istasyonu.Yıl 1979.Bayağı bir heyecan yaşatmıştı.Bazı parçalar atmosferde yanarak yok oldu.bir kısmı avustralya kıtasına düştü.Evvel zaman icinde bi rus uzay aracinin kontrolsuz dusecegi haber olmustu. bakanlik okullara aciklama gondermis olur yakininiza duserse yaklasmayin, dokunmayin, hemen yetkililere haber verin falan diye bilgilendirme yapilmisti. İşte teee o zamanlar cocuk akliyla "allahım n'olur bizim bahceye, olmadi mahalleye düşsün'" diye cok dua etmistim.
Skylab amerikan uzay istasyonu.Yıl 1979.Bayağı bir heyecan yaşatmıştı.Bazı parçalar atmosferde yanarak yok oldu.bir kısmı avustralya kıtasına düştü.
Yaş 15
bu AC değil mi? ben almayayım, alana da engel olmayayım, hatta tanışmasak ta olur.Bir bilmece de ben sorayım belki cevabını bilen olur bir kaç kişiye sordum cevap alamadım kendim de mantıklı bir cevap bulamadım önce devreyi basitçe paint de çizip anlatmaya çalışayım Ekli dosyayı görüntüle 110413
Bol AC libu AC değil mi? ben almayayım, alana da engel olmayayım, hatta tanışmasak ta olur.
almayayım dedim ya, benim boyum yetmiyor öyle şeylere...Bol AC li
almayayım dedim ya, benim boyum yetmiyor öyle şeylere...
ve hatta bilmediğini biliyor olmak benim için bir erdemdir dahası bilmediğini bildiğin şeyin bilgisini nerede bulabileceğini bilmek, bilgiç olmaktır.
inşallah, keşke kafam o kadarına çalışsaydı, yani okulunu okusaydım, en azından ahkam keserdim. şimdi erkekliğim tuttu, 10da 9u kaçmak.Abi beyin fırtınası olsun belki bilen biri bulunur.