Yunus34_ Üye Katılım 29 Ara 2024 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 17 Pazar saat 19:08'de #1 Merhaba Arkadaşlar daha yeni kaydoldum Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bina enerji girişi nasıl yapılır
Merhaba Arkadaşlar daha yeni kaydoldum Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bina enerji girişi nasıl yapılır
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,976 Puanları 2,556 Yaş 61 Konum bodrum Pazar saat 19:13'de #2 kabloyla yapılır değil mi? daha kablosuz bina elektriği yok.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,597 Puanları 2,556 Yaş 40 Pazar saat 20:08'de #3 paskomya' Alıntı: kabloyla yapılır değil mi? daha kablosuz bina elektriği yok. Genişletmek için tıkla ... Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef.
paskomya' Alıntı: kabloyla yapılır değil mi? daha kablosuz bina elektriği yok. Genişletmek için tıkla ... Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,976 Puanları 2,556 Yaş 61 Konum bodrum Pazar saat 20:15'de #4 Under Ground' Alıntı: Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef. Genişletmek için tıkla ... evde sigorta atsın diye beklerdim, buşonu söküp tel bağlamak çok hoşuma giderdim. iyi ki o zamanlar çarpılmamışım ama adam olamayan ben büyüdükçe aptallaştım ve elektriğin çarpmasını yaşadım.
Under Ground' Alıntı: Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef. Genişletmek için tıkla ... evde sigorta atsın diye beklerdim, buşonu söküp tel bağlamak çok hoşuma giderdim. iyi ki o zamanlar çarpılmamışım ama adam olamayan ben büyüdükçe aptallaştım ve elektriğin çarpmasını yaşadım.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,575 Puanları 2,956 Pazar saat 20:29'de #5 İnternetten aratma yapmanız bir çok sayfa çıkıyor . Araştırma yapmanız . YouTube'da izleyin YouTube'da izleyin Son düzenleme: Pazar saat 20:37'de
İnternetten aratma yapmanız bir çok sayfa çıkıyor . Araştırma yapmanız . YouTube'da izleyin YouTube'da izleyin
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,007 Puanları 3,507 Yaş 76 Konum İZMİR Pazar saat 22:12'de #6 Under Ground' Alıntı: Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef. Genişletmek için tıkla ... N80 ızalatör. https://www.johnsoninsulator.com/tr...nsulator-n80-pin-porcelain-isolators-product/
Under Ground' Alıntı: Bilemedin baba. Duvar tipi fincan izolatörle. Sapanla uzaktan şahane kırılır. Bulamadım 80 lerden bir foto maalesef. Genişletmek için tıkla ... N80 ızalatör. https://www.johnsoninsulator.com/tr...nsulator-n80-pin-porcelain-isolators-product/
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 6,022 Puanları 856 Pazar saat 22:14'de #7 N95 .
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,007 Puanları 3,507 Yaş 76 Konum İZMİR Pazar saat 22:15'de #8 fahri yetiş' Alıntı: @fahri yetiş .bey, 15 sayının lafınımı edeceğiz. Benimki yeğeni, sizink dayısı.. Genişletmek için tıkla ...
fahri yetiş' Alıntı: @fahri yetiş .bey, 15 sayının lafınımı edeceğiz. Benimki yeğeni, sizink dayısı.. Genişletmek için tıkla ...