Enerji Yöneticiliği Modül 1 & Modül 2 Sınavına Hazırlık ve Hesaplama Uygulaması

Merhaba arkadaşlar,

Enerji Yöneticiliği Modül 1 ve Modül 2 sınav süreçlerinde zaman kaybetmeden, en doğru sorularla sınava hazırlanmanızı sağlayacak tamamen ücretsiz bir uygulama geliştirdim.

Aramızda sınava hazırlanan mühendislerin en büyük eksikliğinin güncel soru kaynağı yetersizliği ve hangi konuda zayıf olduğunu görememek olduğunu bildiğim için bu platformu sürekli geliştirilen dinamik bir yapıda tasarladım.

🎯 Bu Uygulama Size Ne Kazandırır?​

• 850+ Benzersiz ve Güncel Soru: Modül 1 ve Modül 2 müfredatını kapsayan, sınavlarda çıkma ihtimali yüksek 850'den fazla özgün soru ile kendinizi test edin.
  • Kişiselleştirilmiş İstatistiksel İlerleme Takibi: Çözdüğünüz her test sonrası sistem arka planda veri toplayarak hangi konularda güçlü, hangi konularda eksik olduğunuzu istatistiksel olarak size sunar. Böylece sadece zayıf olduğunuz konulara odaklanarak zamandan tasarruf edersiniz.
  • Sürekli Güncellenen Veri Tabanı: Sabit ve eski bir soru bankası değil; sizlerden gelen geri bildirimler ve yeni sınav müfredatları doğrultusunda düzenli olarak geliştirilen ve büyüyen bir soru havuzu.
  • Pratik ve Hızlı Çalışma: İster mobilde ister bilgisayarınızda; işte, yolda veya mola aralarında pratik yapma imkanı.

🔗 Hemen İnceleyin ve Sınava Bir Adım Önde Başlayın:​

Uygulamaya erişmek, 850+ soruyu ücretsiz çözmek ve kendi performans analizinizi görmek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

👉 Enerji Yöneticisi Sınav Soruları ve Modül 1 - Modül 2 Hazırlık Uygulaması

💬 Sizden Bir Rica:​

Uygulama sizlerin kullanımıyla ve geri bildirimleriyle gelişmeye devam ediyor. Sistemi deneyimledikten sonra karşılaştığınız bir hata, soru önerisi veya geliştirilmesini istediğiniz özellikleri bu konu altından paylaşırsanız hızlıca sisteme entegre edeceğim.

Sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim!

Saygılarımla,
Emre EĞRİOĞLU

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler