Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

arkadaşım doğru söylüyorsun mesela benim kendi iş yerinmde butun yazılımlar lisanslı bunu bi iş yeri karşışıyor ama bunu öğrenci ev kullanıcısı ve merklısı gibi vx. kişiler için çok yüksek fiyatları var bir autocad elektirk 2008 programı 7200 dolar fiyat verdiler en son bana bunu karşılayacak ev kullanıcısı ve öğrenci parmakla sayabilirsin güzel düşünüyoprsun emeğe saygılı olmamız lazım ama program şirketlerininde öğrenciler için yada küçük işletmeler için uygun fiyatlı birşey yapmasından yanayım mesela microsoftun en son çalışması guzeldi ev kullanıcıları için ofice2007 programını 99 dolara indirdiler bence guzel bir uyguşama bunu her yazılım şirketide uygulaması gerekiyor
 
Kimi yazılım firmalarında kampanyalar mevcut mesela autocad 7200 dolar vermiş bi başka yazılım See Elektrical CADdy yeni versiyonu V4R1 ise en yüksek versiyonu listesindeki fiyat 4427 € en düşük versiyonu 1023 € yani herkeze uygun fiyatlarda yazılımlar mevcut eğitim kurumları vs yerlere bildiğim kadarıyla ücretsiz verilebiliyor bence bu konu cok önemli bi sorun şirketlerde bunun önüne gecilmesi lazım bununda ilk atagını bizlerin buradan yapmamız gerekli işte emege saygı en iyi şekilde böyle olur düşüncesindeyim

______________________________

syn Şaşkın bey konun yerinin burası olamaması beni biraz şaşırttı konu emege saygı benim anladığım kadarıyla ve bizde yorumumuzu yazdık ve yabancıların yazdığı kıytırık demişsiniz bunları türkiyede kullanan büyük firmalar mevcut ve bu kıytırık programlar dediklerinizle türkiyede hizmet veriyorlar bence kıytırık kelimesini düzeltmemiz lazım.

konu ile ilgili saygı cercevesinde yorumlar yapılsa daha iyi olur şimdilik burada crack kullanım yorumlarına son verip en kısa sürede bu konuyla ilgili sizin uygun gördüğünüz bi yerde konuyu acabiliriz herkezin düşüncesini alabiliriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sn.serhns

Konuyla ilgili gerek sn.Mesut. gerekse sn.ŞaşKıN yeterli açıklamada bulunmuşlar.Fakat yazınızı benım mesajıma hitafen yazdığınız için açıklama yapmak gereğinde bulundum.

Evet sizinde dediğiniz gibi teşekkür mesajlarını siliyoruz ve teşekkür mesajları yazılması yasaklanmıştır.Fakat dikkat edilirse konu hakkında yorum yapılıp daha sonra teşekkür edilirse mesajlar silinmiyor.Sadece -teşekkürler, -saol kanka, -baba buyuksun gıbı kısa ve içinde hiç bir yorum olmayan mesajları siliyoruz.
Silmemizinde sebebi forum kirliliğine sebep olmakta.Bu tarz teşekkür mesajları yerine populerite yükseltme yoluna gidilirse daha mantıklı olucak kanaatındeyım.
 
İlk defa paylaşım ruhuna aykırı gelen birşey yazacağım.
Puanlama sistemi gibi birşey yapabilirmisiniz. Zaman ayırıp hizmet sunmaktan dolayı fırça yemek yada formada 1 tek mesajı olmayanlardan şunun devresini yollayıver gibi mailler almak üzücü olmaya başladı.
Saygılar.
 
insanlara zorla teşekkür ettiremezsiniz ki böyle sitemlerde bulunarak.

etmek isteyen eder etmek istemeyen ise iyi niyeti kötüye kullanır..bu konu çok gereksiz bence bir de önemli yapılmış.

ha senin yardımına teşekkür etmiş ha etmemş ne farkeder eden kalpten etmeyince..
 
Merhabalar efendim;

Internette gezerken gozume bir forum sitesi takilmisti.

Bu sitede "tesekkurler kanka" , "baba buyuksun" ,"allah razi olsun" gibi gibi
bilgi paylasimi forum sitesini kirleten icerikleri engellemek ve sadece basit bi tesekkur etmek icin yazilan iceriklerden kurtulmak icin acilan konunun veya makalenin yan tarafinda bir buton vardi.
Buton icindede "Tesekkur et" yaziyordu.
Belki boyle bir buton ile forum kirlenmesi engellenmis olur hemde gereksiz iceriklerden kurtulmus olunur.

Sadece bir oneri, madem boyle bir problemimiz var dusunelim cozelim.
Benim dusuncem siteye tesekkurler butonu eklenmesinden yana.

Sn. BuRçin beyin dedigi gibi puan verme de bir tesekkur bicimi olarak algilanabilir-algilanmaktadirda.

Peki ozaman soyle birsey olsun;
"Tesekkur et" linkine tiklaninca makaleyi yazan veya yorumu yapan arkadasa 1 puan eklensin.
Tabi son karar yonetici arkadaslarin. Konu acilinca bende bir oneride bulunmak istedim.

Umarim guzel fikirler ortaya cikar ve bu sorunu ortadan kaldirmis oluruz.
 
valla ben şahsen biri tşk ederse mutlu oluyorum..Sizi bilmem..İşinize yarayan birşeyin karşılığında tşk etmemek ayıp olur biraz ;D
 
Ben şemaları bilgisayarda çizemiyorum. Bu tür çizim programları kullanmayı beceremiyorum. Eski alışkanlık olsa gerek çizimleri el ile çiziyorum. Gerek resim çizimi, gerekse şema ve teknik resim çizimine elim çok yatkındır. Üye arkadaşlarımız bir konuda yardım istediğinde ve bildiğim bir konu ise hemen kağıt kalem alıp, çizmeye başlıyorum. Benden önce başkası çizmesin diye de acele ediyorum. Çizdiğim şemayı tarayıcı ile bilgisayara yükleyip, oradan da foruma gönderiyorum. Amaç ; birilerine yardım etmek. Hiç tanımadığın, yüzünü hiç görmediğin, hatta gerçek adını dahi bilmediğin, sadece forum arkadaşı olduğun birine yardım için. Türk insanının en büyük faziletinden olan yardım duygusu.

O bilgiye ihtiyacı olupta benim yardımım sayesinde işini görmüşse ve bu durumu da forumda yayınlayıp, teşekkür etmişse ben ondan daha çok mutlu oluyorum. " Teşekkürler usta eline sağlık, çok işime yaradı " veya " ben de bu şemayı arıyordum benimde çok işime yaradı teşekkür ederim " gibi anlamlı teşekkürler hoşuma gidiyor.

Yazıyı okuyup, okumadan sırf birşeyler yazmış olmak için yazılan " saol "- "ii olmuş " gibi sözde teşekkürlere hiç itibar etmiyorum.

Arkadaş bir şey soruyor. Oturup, onun derdine çare olmak için birşeyler yazıyorum. Ertesi günü yorumları ve teşekkürleri okumak için sayfayı açtığımda sorunun silinmiş olduğunu görüyorum. Benim cevap anlamsız bir şekilde ortada duruyor. Hepinize sağlıcakla kalın.
 
ŞEF ' Alıntı:
Arkadaş bir şey soruyor. Oturup, onun derdine çare olmak için birşeyler yazıyorum. Ertesi günü yorumları ve teşekkürleri okumak için sayfayı açtığımda sorunun silinmiş olduğunu görüyorum. Benim cevap anlamsız bir şekilde ortada duruyor. Hepinize sağlıcakla kalın.


Sayın ŞEF' im

22 Kasım 2007 tarihinde submersiblepumps rumuzlu üye tarafından açılan konu , sizin tarafınızdan yanıtlanmıştır, ancak her üyenin kendi mesajını düzenleme yetkisi vardır, bu sebeple açılan konu submersiblepumps rumuzlu üye tarafından bilgimiz ve haberimiz olmadan değiştirilerek noktalanmıştır.

Açılan bu konu ve verilen cevap bir çok üyemize kaynak olabilirdi ancak soruyu ve konu başlığını silerek Size
büyük bir saygısızlık yapmış oldu.
 
Sayın MeSut. !

Bende aynı konuyu vurgulamak istemiştim. Fakat isim vermek uygun olmaz diye isim yazmadım. Olsun, gene de bir olay benim bakış açımı değiştirmez. Ben elimden gelen, iyi bildiğim konularda yardım etmeye devam edeceğim.

Alttaki imzamı dikkatli okursanız amacımın ne olduğu daha iyi anlaşılır. HOŞÇAKALIN
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,726
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst