Birazda gülelim , elektriğin tarifi

HAYAL.jpg

Ülen bir çift memeye neler istiyorlar :D
 
Ekli dosyayı görüntüle 110088
Ülen bir çift memeye neler istiyorlar :D
angaralı yıllar önce yaşadığım bir olay geldi aklıma, günlük gezi teknesinde çalışıyoruz ve ağırlıklı olarak yabancı turistler geliyor. tekne açıldıktan sonra hepsi fora ediyor üstleri. topless vaziyeti. bir gün ilk defa bizimle çıkan bir fukara bana dediki "abi bunlar seni tahrik etmiyor mu?" ne diyeceğimi şaşırdım. "onlar müşteri, beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren ne kadar içtikleri, ben parayı oradan kazanıyorum." dedim. yıllarca çalıştım kaç çeşit gördüm, kaç yaşlarında filan bilmiyorum ama ayva göbeği olanı gördüm mü hala fena oluyorum.
@Mr_YAMYAM buralar artık eskisi gibi değil. geziler bizim zamanımızdaydı. ünlü modacılardan, büyükelçilere kadar yelpazemiz çok genişti. ağır abileri saymıyorum.
 
buralar artık eskisi gibi değil. geziler bizim zamanımızdaydı. ünlü modacılardan, büyükelçilere kadar yelpazemiz çok genişti.
Benim bodrumda tek bir anım vardır.
Sene 2000 de yüklü bir ikramiye almıştım. Kafama koydum tatile gideceğim.
Ben Antalyayı düşünsem de otelde tek başıma kalmak %50 pahalı olduğu için kardeşimi de yanıma alayım dedim. Kardeşim de illa bodrum demişti.
Bütçeme uygun gümbette bir otel bulmuştum. İki kişi için 1 hafta tam pansiyon uygun idi.
Otele gittik yerleştik. Doğru denize gittik. Gel gelelim gümbetin denizinde ayağımı kestim. Sonra otelin havuzunda takılmaya başladım. Bizimle birlikte gelen bir gurup hatunizadeler de vardı. Afra tafralarından Türk oldukları zaten belli idi.
Otelde çoğunlukla turistler vardı. Tabii kardeşimle birlikte bu turistlerle arkadaşlık kurma niyetimiz de kaçınılmaz gerçekti.
O yıllarda fotoğraf sanatı ile ilgili idim. Aynı zamanda kendim bağlama, kardeşim de gitar çalardı. Fotoğraf sayesinde bir çok turist ile tanıştık. Ne yazık ki hiç bir bayan tek değildi. Ya eşi ile ya nişanlısı ile ya da sevgilisi ile gelmişlerdi. Haliyle arkadaşlık kursam da daha ilerisi yoktu.
Yabancılar fotoğraf sanatını hem biliyorlar hem de ilgili idiler. Türk hatunizadeler ise tam anlamıyla KALAS idiler. Türklerden bir bayancağız son çektiğim fotoğraflara bakmak için yanıma gelmişti de CİYYAAK NE GÜZEL demişti. Tam iş koyayım derken başka bir bayan yanımdakini alıp götürmüştü.
Son akşam kardeşimi BAR'da cümbüş yapmaya ikna edip sazımızı sözümüzü aldık. Oturduk havuzun kenarına. Saz gitar söz möz derken 15 dk sonra ortam cıvıl cıvıl dolmuştu. Önceden tanıştığımız turist hatunlar çekinmeden yanımıza gelmiş ilgi ile beni dinliyorlardı. 1 saat kadar sonra da otel müdürü yanımıza gelip kendini tanıttı ve dedi ki..
Aabi şimdiye kadar nerdeydiniz. Sayenizde bu akşam nevaleyi doğrulttuk :p
Otel çıkış işlemlerini yaparken müdür ve bazı turist arkadaşlarla da karşılaşmıştık. Her birisi bizlere özel olarak hoşçakal dediler. Otel müdürü de özellikle aabi yine gelirseniz bekleriz yine sazınızı sözünüzü getirirseniz konumuz olursunuz bile demişti.
En mutlu olduğum şey ise, en azından ayrılırken birilerinin bizlere olan ilgisi idi. Türk hatunizadeler ise KÖS KÖS yola düzülmüşler kendi kendilerini avutuyorlardı :D
Sazım ile en son 4 yıl kadar önce Antalyaya @serkan_48 in melmeketine gitmiştim. Ama Serkana saz çalmak nasip olmamıştı.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,249
Mesajlar
924,660
Kullanıcılar
451,644
Son üye
VLT 2800

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst