Birazda gülelim , elektriğin tarifi

Bugünün komedisi benim için şu oldu. Oturup bir konuya kocaman cevap yazdım. Mesajı yolluyorum. Konu yerinde yeller esiyor, mesaj gitmiyor.O nasıl oluyor anlamadım. Yeni üye yeni konu açıp soru soruyor. Ben cevap yazarken konu buharlaşıyor. Tuhaf.
olur öyle ara sıra, yazar silerimiz boldur bizim. şimdi gel de kızma pfaff dikiş makinesine yazılan son soru mu desem, post mu desem bir oku. sonra kızma. (sinirlenme). eğitim şart bence...

Bugünün komedisi benim için şu oldu. Oturup bir konuya kocaman cevap yazdım. Mesajı yolluyorum. Konu yerinde yeller esiyor, mesaj gitmiyor.O nasıl oluyor anlamadım. Yeni üye yeni konu açıp soru soruyor. Ben cevap yazarken konu buharlaşıyor. Tuhaf.
Usta, bu durum benim başıma da geldi. Yolla diyorum gitmiyordu. Mesajı kopyaladım, geriye dönüp foruma baktım ki konu yok!:eek:
Demek ki acele etmemek gerek.;)

Benim başıma da geldi. Yeni üye konu açıyor cevap yazacağım konu birden uçuyor, bir zaman sonra tekrar geliyor. Başka garipliklerde var mesela bakıyorum ki yeni bir üye atıyorum 22.12.2024 tarihinde üye olmuş konuyu açtığı saat 12:00 ama gerçek saat 11:30 adam zamanın ötesinde gidiyor.

Bu mesajı gönderdiğim tarih 22.12.2024 saat 12.30 bakalım 1 saat sonra mesaj saat kaçta gönderilmiş olarak gözükecek :) Forumun saat dilimi yanlış olsa gerek.

Forum zamanın ötesinde seyrediyor. 12.30 gönderdiğim mesaj 14.06 da gönderilmiş olarak gözüküyor. Forumun saati 1 saat 36 dakika önden gidiyor. Forumun saat dilimi ayarı yanlış. Yönetime duyurulur.​

Forum zamanın ötesinde seyrediyor. 12.30 gönderdiğim mesaj 14.06 da gönderilmiş olarak gözüküyor. Forumun saati 1 saat 36 dakika önden gidiyor. Forumun saat dilimi ayarı yanlış. Yönetime duyurulur.​
Geleceğe dönüş serisini hep sevmişimdir :)

Bu sorunun iki nedeni var diye biliyorum.

Ya profilİnizdeki zaman dilimi yanlış yada Türkiye'nin yaz saati kış saati geçişi yapmaması.

Screenshot_20241222-142333_Chrome.jpg

Forum istatistikleri

Konular
130,110
Kullanıcılar
453,171
Son üye
Adonis06

Yeni konular

Geri