Birisi bana hangi kategoride paylaşım yapmam gerektiği konusunda rehberlik edebilir mi?

samzyan

Üye
Katılım
5 Tem 2024
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
29
Selamlar,

Bu, bu tartışmaya katıldıktan sonraki ilk mesajım, bu yüzden lütfen beni affedin ve yanlış alt bölüme mesaj attıysam nazik yardım sağlayın.

Burada yeniyim ama gerçek bir tutkuluyum ve şu ana kadar bu topluluğu seviyorum. Kodlama öğretme ve eğitim konusunda geçmişim var ve en azından yeni başlayanlar için dokümantasyon konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Bu foruma yeni üye olarak paylaşmak ve biraz bilgi edinmek istiyorum. Sorumu çözmek ve biraz bilgi edinmek için kendi tartışmamı oluşturmayı sabırsızlıkla bekliyorum, ancak bana kesinlikle çok yardımcı olan çeşitli tartışmalara katıldım.

Ayrıca hangi kategoriye alınması gerektiği hangi faktörlere bağlıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
güzel insan, öncelikle hoş geldin. burası ihtiyaç duyulan bilgilerin paylaşıldığı yerdir. forumumuzu takip edersen bir çok kişi, bazen çok basit, bazen de çok saçma sapan sorular sorabiliyorlar. kimseyi kınamıyorum. çünkü bilmemek suç değil. yardımlarınıza ve belgelerinize mutlaka ihtiyacı olacak kişiler çıkacaktır. işte o zaman sizin bilgileriniz ve belgeleriniz faydalı olacaktır. değerli ustalarım benden çok daha iyi bilirler ve çözüme giden yolu göstererek kişiye sorununu çözmek üzerine bilgi paylaşımında bulunurlar.
bakın buradaki ince çizgi sorunu çözmektir ama sorunu kişiye çözdürerek bilgi ve belge paylaşırlar.
yani 2+2= sorusuna hiç kimse 4 cevabını vermez. o 4ün nasıl bulunabilir olduğunu anlatırlar. kişiyi bilgilendirmek amaçtır. bilmem anlatabildim mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,857
Mesajlar
921,034
Kullanıcılar
450,965
Son üye
Samet-

Yeni konular

Geri
Üst