pcteknik Üye Katılım 4 Şub 2020 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 22 4 Şub 2020 #1 bisikleyte Elektrik motoru takmak istiyorum bunun için nasıl bir güç kaynagı kullanabilirim.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,620 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 4 Şub 2020 #2 güzel insan, şimdi motor gücünü bilmeden(kaş amper, kaç watt), şase- kadro ağırlığı, ortalama menzil gibi kriterleri bilmeden ne gibi bir yorum yapmamı istersin? bu bilgileri ver ki ona göre tavsiyede bulunalım.
güzel insan, şimdi motor gücünü bilmeden(kaş amper, kaç watt), şase- kadro ağırlığı, ortalama menzil gibi kriterleri bilmeden ne gibi bir yorum yapmamı istersin? bu bilgileri ver ki ona göre tavsiyede bulunalım.
kaygısız Usta Üye Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 1,627 Puanları 181 16 Şub 2020 #3 pcteknik' Alıntı: bisikleyte Elektrik motoru takmak istiyorum bunun için nasıl bir güç kaynagı kullanabilirim. Genişletmek için tıkla ... Vaktiniz ve fazla paranız var ise öğrenmek istiyorsanız uğraşın. Güç kaynağı derken motorumu bataryayımı kast ediyorsunuz.
pcteknik' Alıntı: bisikleyte Elektrik motoru takmak istiyorum bunun için nasıl bir güç kaynagı kullanabilirim. Genişletmek için tıkla ... Vaktiniz ve fazla paranız var ise öğrenmek istiyorsanız uğraşın. Güç kaynağı derken motorumu bataryayımı kast ediyorsunuz.