değerli arkadaşlar ben fırat üniversitesi biyomedikal 2002 mezunuyum şu anda bi fabrikada elektirik teknikeri olarak çalışmaktayım..
yukarıda bahsi geçen meseler hakında bir kaç kelam etmek isterim ..ben özel sektörde de çalıştım pazlama alanında devleti soymaktan hırsızlıktan üçkağıttan başka birşey öğretmediler, ayrıldım,, özel sektör hastahanede çalıtım işibilende sana avukat işi bilmeyende ingilizcen varsa işibil bilme dala vere dalkavukluk , adam kayırmaca , işi nekadar bilirsen bil, para hep dışarıya yani kısacası değerin sıfır, sen biliyormuşsun bilmiyormusun önemi yok işi bilirsin suç bilmessin suç, devlet hastahanesinde çalıştım sen iş yapma diye elinden ölçü alatini alırlar, lamba değiştirmaye gönderirler ( florasan ) hastahanelerde belli kemikleşmiş yapı var adam zamanında ssk ya (mesela) teknik liseden adam yetiştirmiş adam daha osiloskobu bilmez ama aldığı para 5 binlira teknik sıfır sana yaptığı hakaret cabazsı..içer ayyaş gelir amiri birşey demez yani hastahaneler tam bir alibaba çifliği işibil bilme....ayrıldım.. bende kendimi geliştirdim öğrendim bu piyasada gezinen teknik servisim diye adamlardan daha fazla şey öğrendim baktım olmayacak o fabrika senin bu fabrika benim çalış çalış üçkağıt yok alavere yok çok şükür bir şeyler öğrendim mesleğim dışı bir iş yapıyorum ama memnunum...haa bu arada benimle mezun olan arakadaşlar neyapıyor diye sorsanız birisi matbacı oldu, birisi avukat yanında sekreter, yani anlacağınıc bu bölümü seçmek isteyen arkaşlar bir değil yüzdefa daha düşünsün bence...