ceyerancı35
Üye
"Başak boşken başı havadadır, doldukça eğilir."
Merhaba,
Çok beğendim.Bu cümleyi kullanacağım çok yerler olacak,teşekkürler.
çok doğru söyluyorsunuz Yaslıuzman bey.Futbolcu sahanın-zeminin bozukluğundan hava şartlarından yakınmayı bırakmalıdır çünkü aynı şartlarda 22 futbolcu mücadele vermektedir. Ralli yarışında pilotlar hava şartından, pistin zorluğundan yakınmayı bırakmalıdır çünkü bütün pilotlar aynı pistte yarışmaktadır. Bir yarışçının şartları eleştirmesi kadar boş bir eylem olmaz önemli olan kendini o şartlarda yarışmaya başarılı olmaya alıştırmaktır.
ODTÜ,İTÜ,BOĞAZİÇİ v.s. sayılı üniversite olayına gelirsek bunlar kalitesini ispatlamış üniversitelerdir okuyanlarıda belli bir IQ'nun üzerindeki gençlerdir, bu okulların imkanları birçok okuldan daha iyidir bunada kimse laf edemez hani derler ya yiğidi öldür ama hakkını yeme. Birde işin çalışma hayatı kısmına bakmak lazım bu konuyla ilgili de çok anım var şimdi anlatsam ortalık karışır sen bu adamları kıskanıyormusun diye atıfta bulunurlar o yüzden yaşadıklarımı anlatmayacağım şunu bilinki etiket bir yere kadar iş görür kendini yetiştirmiyorsan, geliştirmiyorsan oxford'u bitirsen hava yazar. Benden küçük olan üyelere tavsiyem onu bunu küçümsemek hor görmek size birşey katmaz bilakis sizden birşeyler götürür değerinizi itibarınızı kaybettirir. Başak boşken başı havadadır, doldukça eğilir.
Sendeki bu artistlikle bir yere varamazsın daha mezunmusun bilmiyorum ama çık bi piyasayada o muhattap olmadığın teknisyenler sana bi ......Teknisyenlerle muhattap olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?