aynen öyle hocam çıksınlar bir piyasada görsünler dünya kaç kucak...Diplomayı kıvırıverir patron dikkat etmisin lazım arkadaşın =)adam teknisyenlerle muhatap olmuyormuş o muhatap olmadığın teknisyenler olmasa sen hayatta mühendis olamazsın o teknisyenler ıstersede meslekte senın gıbılere papucu ters gıydırır
aselsan mühendis maaşlarına bak oralarda da teknisyeni takan olmaz şimdi aselsana nerden gireceksin deme sağlam torpilim varSendeki bu artistlikle bir yere varamazsın daha mezunmusun bilmiyorum ama çık bi piyasayada o muhattap olmadığın teknisyenler sana bi ...... yada işveren ..... 1.100 1.200 tlye ama sen bu artistlikte yeni mezun olarak 5000 tlden aşağıya çalısmazsın insallah iyi bir bilgin vardır yoksa bu karakterle biyere varamazsın yazık...
aselsan mühendis maaşlarına bak oralarda da teknisyeni takan olmaz şimdi aselsana nerden gireceksin deme sağlam torpilim var
sayın 55gokhan55 ben 60 yaşinda emeklıyım özel sektör kamu hepsınde çalıştım sağlam torpıllı olman aselsan gıbı kurumda fayda yerıne zararı olur bu dedığımı bıryere yaz aselsanda çalışan tecrubelı kurt mühendisler en kuçuk sorunda problemde torpille gelenlerı yanı iş bilmiyen kişilerı kullanırlar bır örnek vereyim senın yapamıyacağın bir işi bahsettığım mühendisler yapacak mühendis olmasıda şart değil tenisyen, tekniker hatta ilkokul mezunu kalifiye usta senın yapamadığın işi yapar çikar mühendise şukadar maaş verıyorsunuz yaptığı iş ortada benım yaptığım işte ortada siz veya amırın patronun ne dıyeceksınız
aselsan mühendis maaşlarına bak oralarda da teknisyeni takan olmaz şimdi aselsana nerden gireceksin deme sağlam torpilim var