Senin gibi teneke olamam hiç bir zaman haklısın..Adamlık dersi versinlerteknisyen bey bana çocuk diyebilirsiniz ama asla benim yerimde OLAMAYACAKSIN!!!
Aselsan torpil ile işleyen bir kurum olduğu için ondan. Tabi torpillede selçuklu, akdeniz üniversite mezunlarını da almıyorlar genelde yüksek rütbeli subay çocukları-yeğenleri vs... aselsanda çalışıyor.arkadaş madem kendine bukadar güveniyorsun, ahım şahım bir zekaya sahipsin neden torpil peşindesin? çelişki
Aselsan torpil ile işleyen bir kurum olduğu için ondan. Tabi torpillede selçuklu, akdeniz üniversite mezunlarını da almıyorlar genelde yüksek rütbeli subay çocukları-yeğenleri vs... aselsanda çalışıyor.
valla kardeş benim görüşüm bu hatta üniversite sınavında 15.000 üstünde olanları mühendisten bile saymıyorum.
ben de senin gibi önüme üniversite markası ile müsendisleri iş görüşmesinde rezil ediyorum bazen. Ne olcak şimdi seninki kuru laf benimki gerçek. Çocukla çocuk olduk resmen. İşallah benim gibi biri ile iş görüşmesi yaparsında anlarsın ne demek istediğimi çünkü laftan anlamadığın ortada yaşayarak öğrenmen lazım o yüzden.
Neyse;
Değerli forum arkadaşlarım; arkadaşın tecrübeye saygısı yok anlaşılan bırakın kendi haline yaşayarak öğrensin. Değerli vaktinizi boşa harcamayın böyle insanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?