Blomberg bulaşık makinesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugurcocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurcocuk

Üye
Değerli dostlar, kullanmakta olduğum Bloomberg marka bulaşık makinesi elektrik fisini açtığımda bulaşık makinesinin açma düğmesini basıp çalıştırmadan sanki su tahliyesi yapar gibi ses çıkarıyor. Yani makineyi başlatmadan elektrik var gibi bir durum olup makine kullanılmıyor ve servis çağırın uyarısı veriyor. Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek bir üstad varmıdır

Allah razı olsun

Değerli dostlar, kullanmakta olduğum Bloomberg marka bulaşık makinesi elektrik fisini açtığımda bulaşık makinesinin açma düğmesini basıp çalıştırmadan sanki su tahliyesi yapar gibi ses çıkarıyor. Yani makineyi başlatmadan elektrik var gibi bir durum olup makine kullanılmıyor ve servis çağırın uyarısı veriyor. Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek bir üstad varmıdır

Allah razı olsun
Makinenize ait resetleme özelliğini araştırın . Bazı tuş kombinasyonlarına basılarak yapılıyor her makine için bu işlemler . İlk yapmanız gereken şey bu . Durum düzelmezse sonrasına bakılır .

Allah razı olsun
İlk çalıştırmada tahliye durumu oluyorsa makinenin alt kısmında bulunan taşma havuzunda su birikmesi var mı diye makineyi yana eğerek kontrol edin. Su varsa kaçak nerede araştırın. Su yoksa taşma şamandırasını kontrol edin.

Tüm tavsiyleriniz için teşekkür ederim demedim.yaptim.olmadi.

Makinenin tabanına su indiği için taşma şamandırası aktif olmuş. Makineyi geriye yatırıp (hortum ezilmesine de dikkat ederek) altını aç, tabana monteli plastik içinde strafor köpük göreceksin. Kontrol et ve sonra tekrar dene.

Makinenin tabanına su indiği için taşma şamandırası aktif olmuş. Makineyi geriye yatırıp (hortum ezilmesine de dikkat ederek) altını aç, tabana monteli plastik içinde strafor köpük göreceksin. Kontrol et ve sonra tekrar dene.
Tam olarak da bu idi sorun. Dediğinizi yaptım ve oldu. Allah razı olsun kardeşim

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri