Bosch Çamaşır Makinesinden Gelen Ses [Videolu]

dogukand

Üye
Makine çalışırken videodaki gibi ses Geliyor
Resistansı çıkarttım oldukça temiz ancak resistansın oturduğu yuva biraz yamuk gibi (çizmeye çalıştım http://www.dgkn.net/res.png )
Duyduğum ses bundan kaynaklı olabilir mi?
Çalışmaya devam edince Sigorta atabiliyor.

Evet kazan rezistansa sürtüyor. Mutlaka amortisörleri de değiştirin; makina sıkmada hopluyor.
Resimden pek bir şey anlamadım kusuruma bakma.
Çok teşekkürler hocam cevap için. Resistans kısmına odaklanayım.
Resim, tamburdaki resistansın geçtiği kısımdı
asdasdsa.png

Direkt jet motoru sesi. Rulmanlar kesin değişecek.
Farklı türleri olur.
Sökerken zaten amörtisörlerde gözden geçirilir ki onlarda da sorun var gibi.

Ayrıca motor rulmanları da dağılmış ve bir sürtme var. Sigorta atması motor kaynaklı ve rezistans kaynaklı olabilir.
Motor da sesli çalışıyor.
Bu makinenin çok işi çıkabilir.

Bu videodaki makinenin motor kısmı da sorunluydu biraz.

Direkt jet motoru sesi. Rulmanlar kesin değişecek.
Farklı türleri olur.
Sökerken zaten amörtisörlerde gözden geçirilir ki onlarda da sorun var gibi.

Ayrıca motor rulmanları da dağılmış ve bir sürtme var. Sigorta atması motor kaynaklı ve rezistans kaynaklı olabilir.
Motor da sesli çalışıyor.
Bu makinenin çok işi çıkabilir.

Bu videodaki makinenin motor kısmı da sorunluydu biraz.
Hocam önceki makinemiz rulman dağıtmıştı, değiştirmiştim. Bunda sanki o kısımda problem yok (öyle umut ediyorum 🙂) rezistansta problem olmadığına emin olursam tambur, motor sökerek devam edeyim. Çok teşekkürler

Hocam önceki makinemiz rulman dağıtmıştı, değiştirmiştim. Bunda sanki o kısımda problem yok (öyle umut ediyorum 🙂) rezistansta problem olmadığına emin olursam tambur, motor sökerek devam edeyim. Çok teşekkürler
Bence rulman sorunu da var. Motordan sonra bakarsınız. Değişmiş olabilir su aldıysa ya da rulmanlar takılırken sorun olduysa, bazen satan kişi rulmanı daha önce düşürmüş oluyor falan. Bir sürü etken var.
Umarım rulmanlarda sorun yoktur.

Bence rulman sorunu da var. Motordan sonra bakarsınız. Değişmiş olabilir su aldıysa ya da rulmanlar takılırken sorun olduysa, bazen satan kişi rulmanı daha önce düşürmüş oluyor falan. Bir sürü etken var.
Umarım rulmanlarda sorun yoktur.
Tamamdır hocam. Hayırlısı bakalım

Makine çalışırken videodaki gibi ses Geliyor
Resistansı çıkarttım oldukça temiz ancak resistansın oturduğu yuva biraz yamuk gibi (çizmeye çalıştım http://www.dgkn.net/res.png )
Duyduğum ses bundan kaynaklı olabilir mi?
Çalışmaya devam edince Sigorta atabiliyor.

3ayak kırılmış gibi rezistansa öyuzden surter amortisör patlak motor sesli masraf çok tanbur rezistansa durduk yere surtmez olay bu

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Kullanıcılar
452,757
Son üye
enesgokhancift

Yeni konular

Geri