Bosch sıx star sms 6062

taktığın porselen termostatları görebilir miyim .ölçtün mü bunları
Birisi 50 c 10 amper diğeri 65 c 10 amper.Çok kısa süre rezistans devreye giriyor acaba hep çalkalama modunda mı çalışıyor anlamadım.Bunu çözerseniz yine siz çözersiniz

Ekli dosyalar

• IMG_5717.jpeg
    IMG_5717.jpeg
    991 KB · Görüntüleme: 5
Şu an ölçüm aletim yok yarın arkadaştan alır ölçerim normalde kapalı devre olması gerekiyor zannedersem 50 veya 65°’yi geçtiğinde ısı elektriği kesmesi lazım öyle değil mi bulaşık makinası için aldım altus Marka uyumlu diye
bunların açık devreleri de mi var

Bu makina açık devre mi kullanıyor 😃

Makine çalıştığında rezidansı direk çalıştırıyor o zaman 50 veya 65°’ye geldiğinde Termik devreye giriyor rezidansı kapatıyor böyle de mantıklı geldi açık devri olanların mı alıp takmak gerekir

Bu makina açık devre mi kullanıyor 😃

Makine çalıştığında rezidansı direk çalıştırıyor o zaman 50 veya 65°’ye geldiğinde Termik devreye giriyor rezidansı kapatıyor böyle de mantıklı geldi açık devri olanların mı alıp takmak gerekir
güzel kardeşim normalde açık devredir.50-65 derece su ısınınca kapalı devre olup program cihazı üzerindeki kavi bobini enerjilenir ve program cihazı hızla dönüş yaparak program ilerler

O zaman açık devre termik almalıyım önerebileceğiiz yer var mı çoğu kapalı devre

nerede ikamet ediyorsunuz
Trabzon/Of
KSD301 50 derece normalde kapalı devre vidalı limit termostat. Bu ürün kapalı devre olduğundan sıcaklık 50 dereceye ulaşana kadar voltajı geçirir, 50 dereceye ulaştığında ise voltajı keser. Yüksek kaliteli seramik malzemeden imal edilmiştir.

Vidalı limit termostatlarda diğer modelden farklı olarak montaj delikleri yerine sabitlemek için vidalı bir kısım bulunur. Ölçüsü M4'tür. Ürün dahilinde civata yoktur.
Aldığım termostat bu şekilde bunun yerine açık devre termostat almalıyım dimi

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,226
Kullanıcılar
453,419
Son üye
proje5

Yeni konular

Geri