Erdogankoc
Üye
Tesekkurlerburadan bakınca bizde anlamadık servis çağırınız
Silkülasyon motorunun pevanesi çıkmış olabilir bendede aynı sorun vardı pervanenin tırnakları aşınmıştı bende onu japonla yapıştırdım sorun çözüldüArkadaslar merhaba bosh marka 5 programlı bulaşık makinası su alıyor bosaltiyor lakin çalışmıyor yikama yapmiyor elektrikte var sebebini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Urunun gorselini ekledim modelini bilmiyorum.
Gırgırr diye ses çıkıyorsa büyük ihtimal pervanesi aşınmış motor döner ama pervane dönmez ve su alır yıkamazArkadaslar merhaba bosh marka 5 programlı bulaşık makinası su alıyor bosaltiyor lakin çalışmıyor yikama yapmiyor elektrikte var sebebini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Urunun gorselini ekledim modelini bilmiyorum.
Tesekkurler pervaneye bakıcam.Silkülasyon motorunun pevanesi çıkmış olabilir bendede aynı sorun vardı pervanenin tırnakları aşınmıştı bende onu japonla yapıştırdım sorun çözüldü
Gırgırr diye ses çıkıyorsa büyük ihtimal pervanesi aşınmış motor döner ama pervane dönmez ve su alır yıkamaz
bana ulaşın yardımcı olayımArkadaslar merhaba bosh marka 5 programlı bulaşık makinası su alıyor bosaltiyor lakin çalışmıyor yikama yapmiyor elektrikte var sebebini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Urunun gorselini ekledim modelini bilmiyorum.
Ana sirkülasyon motoru dönmesini engelleyen bir şey olabilir pervanesini kontrol edin,Arkadaslar merhaba bosh marka 5 programlı bulaşık makinası su alıyor bosaltiyor lakin çalışmıyor yikama yapmiyor elektrikte var sebebini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Urunun gorselini ekledim modelini bilmiyorum.