Jegand
Üye
UE3250F5070 numaralı Samsung Lcd tv sigortaları attıran birşey yüzünden kapandı bir daha çalışmadı.Standby ışığı dahi yok.Elimde bir arkadaşımdan kalan multimetre vardı internetten 1-2 video izledim araştırdım sorunu aramaya başladım ancak tam olarak net bilgi bulamadığımdan sanırım, sorunun power board da olacağını düşünüyordum ölçtüğüm değerlere göre bir power board sipariş ettim taktım ancak gene açılmadı standby ışığı dahi yanmıyor tabi aldığım bu ürün 2. el bu da bozuk olabilir ancak bunu tam net olarak nasıl öğrenebilirim.Kartın üzerinde yanık veya bozuk bir yer görünmüyor deneyimli abilerim bana yardımcı olabilirlerse sevinirim multimetreyle nerelere bakmam lazım pinlerde çıkan volt değerleri nasıl olmalı, ve ya sorun başka yerdeyse nasıl bulabilirim . İyi günler.
Power board: bn44-006070A l32s1p
Kendi board umun resimlerini görebilirsiniz
Multimetre kullanmayı tam olarak biliyorum desem yalan olur ancak biraz Elektronik bilgim var volt ölçmeyi diod kontrol etmeyi biraz biliyorum siz Multimetre den hangi kısma getirip nereyi ölçeceğimi söylerseniz bulabilirim verdiği sonuçları nasıl değerlendireceğimi tam bilmiyorum ancak
Power board: bn44-006070A l32s1p
Kendi board umun resimlerini görebilirsiniz
Multimetre kullanmayı tam olarak biliyorum desem yalan olur ancak biraz Elektronik bilgim var volt ölçmeyi diod kontrol etmeyi biraz biliyorum siz Multimetre den hangi kısma getirip nereyi ölçeceğimi söylerseniz bulabilirim verdiği sonuçları nasıl değerlendireceğimi tam bilmiyorum ancak