Bu formda bir eksiklik hissediyorum.

Verdiğim örnek cihazlar için güçlü işlemciler gerekmiyor olabilir, örnekleri vererek gömülü bir cihazın nasıl bir şey olduğu konusunda fikir vermek istedim. İşe göre işlemci, işe göre işletim sistemi. Gömülü sistem bu demek değil mi zaten.

pardon ozaman ben yazıyı yanlıs algıladım o konuda size tamami ile katılıyorum evet bencede sadece kendi amacı icin kullanılan sistemler gomulu sistem demek oluyor ( her nekadar gomulu sistem i daha ilk bu gece duymus olasamda biri anlatınca anlıyor insan ) )

Kullandığınız Cep telefonlarından endüstriyel robotlara kadar günlük hayatta ve Endüstriyel uygulamalarda kullanılan sistemler gömülü sistem olarak geçerler. Bu yüzden bölümün açılmasını faydalı olarak görüyorum.

Sayın ceyhanII yapmış olduğunuz bölüm talebi ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyoruz. Ancak yeteri kadar bilgi olmadığı ve benzer konuları işleyen bölümlerimiz mevcut olduğu için şu anda gömülü sistemler adında bir bölüm açamıyoruz. Şimdilik bu konular için Mikroişlemciler ve Elektronik genel katagorilerini kullanabilirsiniz. Ancak konu tamamen rafa kalkmış durumda değil. Eğer yeteri kadar konu açılırsa tek başına gömülü sistemleri konu alan bölüm de açılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…