arkaplan
Profesyonel Üye
Evet hocam. Maalesef, riskli oluyor bu durumda. Kosgeb danışmanının reddi söz konusu olabiliyor. Sonrada işlemler, para ve rapor boşuna gidiyor maalesef.
Yukarıda hocamında dediğim gibi. KOSGEB teşvikli bir iş olduğu için bu tür bilgileri zorunlu kılmış durumda. Yoksa bir teşvik alamaz bu motordan. İlginiz içinde teşekkür ederim.
Görseli iyileştiriyor. Ancak yazıları yok ediyor. Tam verimli bir iyileştirme yok yani şuan için denediklerimde.
Daha önce yazdığım gibi kaliteli etiket fotosu ve diğer motor çeşitli yönlerden fotoları , kömür kırıcı bilgileri fotoları , ürünün seceresi vs gibi bilgeler verilip belki ürünün bu ip uçları ile belki çözüme kavuşabilir.
Eski bir motor tahmin ediyorum bu yüzden internet ortamında bulunması zor gibi .
Ürün motorun seri nosuna göre seri imalat az gibi . Firma kapanmış veya yenilenip logo değiştirmiş olabilir.
Vs gibi
Kolay gelsin sağlıcakla.
Biraz saçmalayip biraz uçtum galiba .
Düşüncem bu işyerini devir ve kosgebden yardım almayı ve çalıştırmayı düşünüyorsunuz..
Bu işletmenin bu iş ürünlerinin zamanin faturası yokmu ?
Demirbaş ürünleri sayılır devir edilecek zaten bu iş ürünleri için fatura kesilmek zorunda.
Maliye kayıtlarına devir ürünlerinin satış kaydı geçmesi gerekir
Son düzenleme: