Binaların enerji tüketim sınıflandırmasıni kategorize eden belge. Alınması kanunen zorunlu kılındı.Az önce bir apartmanın girişinde gördüm. Sertifika filan diyore! Nedir nedeğildir bilgisi olan varmı?
Apartmanın emisyonu yüksekse bişey mi olacak? Ben hiç bişey anlamadımYapılacak deniyordu. Uygulama başlamış demekki...
Kime ne faydası olacakBinaların enerji tüketim sınıflandırmasıni kategorize eden belge. Alınması kanunen zorunlu kılındı.
Bu sefer olur belki Genelde ya maliyetten yada anlaşmazlıklardan karar/sonuç alınamıyor pek.Apartmanın emisyonu yüksekse bişey mi olacak? Ben hiç bişey anlamadım
Kime ne faydası olacak
Evet, ilk çıktığında emisyonu düşük olanlar ile yüksek olanlar arasında bir fark vardı ama geçmiş zaman, hatırlamıyorum.Apartmanın emisyonu yüksekse bişey mi olacak? Ben hiç bişey anlamadım
Kime ne faydası olacak
Ocak 2020'den beri..Yapılacak deniyordu. Uygulama başlamış demekki...
Pratikte pek bir yararı yok. Hiç bir bina C kategorisinin altında olamayacak. Belge 10 yil geçerli. Belgesiz binada kiralama, satin alma, iskan musadesi alma olamiyor.Apartmanın emisyonu yüksekse bişey mi olacak? Ben hiç bişey anlamadım
Kime ne faydası olacak