Bu sevimli makine nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ProCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde gitar amfisi marshall code 50 çok kaliteli büyük gitar amfisi var.Gitar da Fender Sguier,oğlum çok önem veriyor.Benim ki ucuz Ibanez gitar Stagg amfi.Ekli dosyayı görüntüle 121116
Bu işlerin şahikası Fender Twin Reverb dür. Anadolu da bir sürü düğün salonunda hala bu nadide cihaza elektro bağlama ile işkence yapıldığı söyleniyor.

Bana göre gereksiz işe yararı olmayan ürün ve bu durumda müziği çalanda .
Bana göre müzik için kaliteli gitar ve amfi birinci sırada gerekli.Oğlum bu distorşın cihazını da kablo yığını olsa da seviyor ve gitar çalıp videosunu da paylaşıyor.Ben de bir zamanlar gitar alıştırmasına önem verdim fakat falç geçirdim iki hafta hasta yattım felç geçti eskisi kadar gitar çalamıyorum!

Bana göre müzik için kaliteli gitar ve amfi birinci sırada gerekli.
Oğlum bu distorşın cihazını da kablo yığını olsa da seviyor ve gitar çalıp videosunu da paylaşıyor.
Ben de bir zamanlar gitar alıştırmasına önem verdim fakat falç geçirdim iki hafta hasta yattım felç geçti eskisi kadar gitar çalamıyorum!

Geçmiş olsun .

Bana göre müzik için kaliteli gitar ve amfi birinci sırada gerekli.Oğlum bu distorşın cihazını da kablo yığını olsa da seviyor ve gitar çalıp videosunu da paylaşıyor.Ben de bir zamanlar gitar alıştırmasına önem verdim fakat falç geçirdim iki hafta hasta yattım felç geçti eskisi kadar gitar çalamıyorum!
Çok geçmiş olsun

Forum istatistikleri

Konular
133,389
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri