Bu video ufuk acar insallah

6 litre

Üye
Katılım
10 Eki 2011
Mesajlar
22
Puanları
1
Israilin su anda üzerinde calistigi bir teknik. Yoldan gecen arabalar asfalti presliyor, asfaltin altindaki özel jenaretörler elktrik üretiyor... Istanbul trafini icin 10 numara islem... :)
http://www.bild.de/video/clip/strom/oeko-autobahn-7586146.bild.html
 
Son düzenleme:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Baska bir haber... Haberde söyle deniyor, Fransanin Tulus sehrinde yaya yollarina pleksi glas yerlestirilmis onlarin altinada özel jeneratörler. Boom... :) Bir yaya 50w elektrik üretiyor. Bu fikir asil Hollandada bulunmus, gece klübübün dans pistine yerlestirilmis ve disconun bir bölümünü bu sekilde aydinlatmislar... :) Sokak lambalari icin uygun degil bir sistem ama bununla beraber, havaalanlari, alisveris merkezleri, yaya yollari bu sistemle aydinlatilabilir deniyor haberde... :)
Fußgänger erzeugen Strom und beleuchten Straßen in Toulouse
 
o dediğiniz gazoz ağacı o da bu mevsimde yetişmiyor.hangi belediye yada bürokrasi bu işe para ayırıp ta bu işi yapar ben söyliyeyim hiç kimse.... hele türkiyede adam neleri aşması gerekiyor bunun için bir bilseniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,917
Mesajlar
921,668
Kullanıcılar
451,082
Son üye
cccggg111

Yeni konular

Geri
Üst