yok be kardeşim o kadar da değil, oradaki suyun basıncı değil, sıcaklığı yıkıyor bulaşığı, bir de deterjanın kimyasalı. tableti test etmek istiyorsan klozete at bir taneAbi su sert şekilde vuruyor çatala kaşığa buda arada sürtunme Yapmazmi
arkadaşım metallerde böyle aşınma ya çok fazla suyun içinde kalırsa olur yada asidik içeriğe maruz kalırsa, benim şahsi kanaatim o takım bulaşık makinesi için uygun kalitede değil . evlenirken aldığım takım+annemin evinden getirdiğim çocukluğumun hatırası en az benim yaşımda olan çatalım bile o şekilde deforme değil. tamam belki kromajlı parlak değiller ama deforme değiller. yani kusura bakma ama o takım marka bile olsa kaliteli değil. makinende hiç bir sıkıntı yokBardak ve tabaklari guzel temizliyor ancak kasik catallarda bicaklarda deformasyon ve çizme yapiyor.. urunler yeni ve kaliteli bir firmanin ürünü, urunleri catak kasik haznesine ayri ayri da koymayi denedik malesef yine ciziyor hatta kasiklardan bir tanesinin fotograflarda da paylastim agiz kisminda deformasyon yapti ve pas lekesi gibi bazi seyler yapiyor
Son düzenleme: