Buzdolabı inverter motoru düze çevirme

Merhabalar herkese, Ben Buzdolabı inverter motorunu düze çevirmek istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Yani aslında ekstra bir dönüştürücü kartla yapılabiliyormuş. İnternetten baktım biraz pahalı gibi geldi. bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Merak ediyorum .

Konu sahibi arkadaşın mesajından bunu anladım. inverter motor cihazın üzerinde duruyor. Bu motoru normal çalıştırmak istiyor.

Evet konu çorba oldu. Neyse çokta kafa yormamak lazım. Ortada net bir bilgi yok.

Konu sahibi arkadaşın mesajından bunu anladım. inverter motor cihazın üzerinde duruyor. Bu motoru normal çalıştırmak istiyor.

Evet konu çorba oldu. Neyse çokta kafa yormamak lazım. Ortada net bir bilgi yok.
Evet konu sahibi arkadaş bunu soruyor fakat inverter motorun düz çalıştırılamayacağının bilgisi verildi. İnverter motoru klasik motorla değişecek araya da kart ekleyecek. Ben anladığım varılan sonuç bu. Evet konu çorba gibi oldu.

hayır benim sormak istediğim şuydu ;
İnverter motor arıza yaptığında tamiri zor olduğu için düz ( hermetik ) motora nasıl çevirebilirim ?
Ustalarım sağolsunlar bildiklerini paylaştılar.

Daha 4. mesajda konu sahibine bir soru yöneltilmiş, sorudan da belli ki yanlış anlaşılma var ama konu sahibi tarafından yapılan bir açıklama yok. Nasıl yanlış anlamayalım ki?

@mezya eln elinizde bu inverter kompresörü düz çalıştırmak için olan ara kartlardan var mı?

Birkaç görsel eklermisiniz üzerinde ne var inceleyelim. Belki fikir verir. İşlemci v.s. görmek isterim.
Merhaba @serkan_48
Kapalı kutu ve içi silikonla doldurulmuş. Muhtemelen çok basit Dc-Ac dönüştürücü devre kartı. Tekrar aldığım zaman içini açıp detaylı resimlerini paylaşırım.

Merhaba @serkan_48
Kapalı kutu ve içi silikonla doldurulmuş. Muhtemelen çok basit Dc-Ac dönüştürücü devre kartı. Tekrar aldığım zaman içini açıp detaylı resimlerini paylaşırım.

Merhabalar üstadım.

Gerek kalmadı. Konu sahibi arkadaşımızın sorusuna yeteri kadar cevap geldi. Açıklığa kavuştu sanırım. Benim sorumun değeri ve önemi kalmadı.

Kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri