iceman1
Üye
arkadaşlar buzdolabım arçelik nf5032 12 senelik 6 sene önce alt kısım soğutma problemi çıkarmıştı ve sonuçta servis kanal rezistansları arızalanmış ve rezistansları değişti.fakat ozaman şöyle bir problem yaşamıştık buzdolabımın soğutma düğmesi 4 konumlu 2 konumununda normal çalışırken 3 konumuna çektiğimiz zaman soğutmak için saatlerce çalışıyordu.durduğu zaman 15-20 saniye kapağını açtığımızda gine durmaksızın saatlerce çalışıyordu.servis dolabın içerisine derece koydu durumu tespit etmek için ve ne dedi dersiniz (durumu çözemediler bence)sonuç olarak 2 konumunda çalıştırın 2nin üzerine çıkarmayın dediler ve gittiler.
1 ay önce dolabımda yine 6 sene önceki problemi yaşadım yani alt tarafı soğutmuyordu herneyse gene rezistans sorunuymuş rezistansı değişti ve soğutma problemi çözüldü.dolabın içerisine derece koyduğumda 2 konumunda 8-10 derecenin altına düşmediğini gördüm.3 konumuna çektiğimde ise dolap saatlece çalışıyor.yani anlıycanız 2 konumunun üzerinde dolabımı kullanamıyorum.sizce bu problem neden kaynaklanıyor olabilir
1 ay önce dolabımda yine 6 sene önceki problemi yaşadım yani alt tarafı soğutmuyordu herneyse gene rezistans sorunuymuş rezistansı değişti ve soğutma problemi çözüldü.dolabın içerisine derece koyduğumda 2 konumunda 8-10 derecenin altına düşmediğini gördüm.3 konumuna çektiğimde ise dolap saatlece çalışıyor.yani anlıycanız 2 konumunun üzerinde dolabımı kullanamıyorum.sizce bu problem neden kaynaklanıyor olabilir