Kaynak makinesi için uygun jeneratör ??

Ben 3 taksit 3000 Tl gibi bir fiyata almıştım.. (kaynak makinesini soruyorsanız)

Jeneratör ise 16 bin civarında bulunabiliyor.

Yazıyla üç bin mi ? Guncelmi peki suanki fiyatı nedir
Evet. Üç bin Lira..Lakin alalı 1.5 yıl olmuş.

Güncel fiyatı konusunda bir şey diyemeyeceğim.Amazon satıştan kaldırmış. Muhtemelen yurt dışından geldiği için yeni gümrük mevzuatına takılıyordu.

Uzun süre kullanma hedefim olsa dizel portatif jeneratör tercih ederdim.

Sizin almayı planladığınız jeneratörde gösterdiğiniz makineyi çalıştırır diye düşünüyorum. Çünkü aynı markanın kaynak jeneratörü diye satılan bir jeneratörü var ve çıkış gücü sizin almak istediğiniz jeneratörden daha küçük.

sayın @Ar-kur-Tek ustam özelliklerinde jeneratör ile kullanılabilir diyor
sayın @vecivicivokke amerikan markası eskiden sadece 110 voltu vardı şimdi üniversal yapmışlar, denenebilir.
https://ekinlerelaletleri.com/bosch...1vaCqAWQFv69zB3D_w_aem_GU4P4qhbUHbqFqfP4hWG8w
Milwaukee kaynak makinesi de mi yapıyormuş?

Ayrıca Ustam kaynak makinesi var elimde.Ona göre Jeneratör almak gerekmişti ve işin aslı riske girip aldım bir tane. Bugün yarın deneyeceğim evin önünde.Bakalım 2.5 elektrot ve gazsız gaz altında nasıl tepki verecek.

Demene sonuçlarını yazarım buraya.

Milwaukee kaynak makinesi de mi yapıyormuş?

Ayrıca Ustam kaynak makinesi var elimde.Ona göre Jeneratör almak gerekmişti ve işin aslı riske girip aldım bir tane. Bugün yarın deneyeceğim evin önünde.Bakalım 2.5 elektrot ve gazsız gaz altında nasıl tepki verecek.

Demene sonuçlarını yazarım buraya.
sayın ustam almanız için linki vermedim, sadece jeneratör ile kullanılabilir ifadesini görmeniz için linki örnek gösterdim.

Boş ver jeneratör u . Eskişehir'e gel ezelim o parayı 😁

Ustam Bu ezme işlerini sen de çok sevmezsin ama 😁
bizim gökova dediğimiz kerme körfezi vardır. her sezon sonu sarıyazda bir tur yaparız(dık) orada koca dağ dediğimiz bir yer var. bir dağı bıçakla kesmişsin gibi bir ortadan ikiye bölünmüş ve karşıdan baktığında üçgen bir dağ görürsün, geri kalanı denizin dinindedir, kıyısına gittin mi de oldukça derin olduğunu görürsün. tek kusuru vardır dibine gittin mi güneşi göremezsin, yani akşam erken gelir. başka koylardan en az 2-3 saat ileridedir. bizler orayı çok severiz. sen anladın onu. o körfezde yaşadıklarım ayrı bir roman olur. hele bir löngöz maceramız var, iki ayağı üzerinde kimse kalmamıştı teknede, emekleye emekleye tekneye girmiştik.

Forum istatistikleri

Konular
129,755
Kullanıcılar
452,505
Son üye
ironman2112

Yeni konular

Geri