Enes balkir
Üye
SLM ARKADASLAR USTALAR BEKO 2618 BFS CAMASIR MAKINAM ISITMIYOR REZINDANSI NTC SENSORUNU KONTROL ETTIM SAGLAM AMA ISITMIYOR YARDIMCI OLABILECEK USTALAR AFKADASKAS VARSA SEVINIRIM
Nasıl kontrol ettiniz?SLM ARKADASLAR USTALAR BEKO 2618 BFS CAMASIR MAKINAM ISITMIYOR REZINDANSI NTC SENSORUNU KONTROL ETTIM SAGLAM AMA ISITMIYOR YARDIMCI OLABILECEK USTALAR AFKADASKAS VARSA SEVINIRIM
Multimetre ile hemde R ezisdansi sokup kısa süreliğine 220 Elektrik verdim isiniyor ntc sensorunude ddgistirdimNasıl kontrol ettiniz?
O zaman Elektronik kartınızın incelenmesi lazım.Multimetre ile hemde R ezisdansi sokup kısa süreliğine 220 Elektrik verdim isiniyor ntc sensorunude ddgistirdim
Bakılması gereken belirli bi parçası varmı kart üzerindeO zaman Elektronik kartınızın incelenmesi lazım.
Bakılması gereken belirli bi parçası varmı kart uzerinde
Sadece gözle arıza bulmak mümkün değil elektronikde. Deforme olmuş bir eleman olsa bile dışı sağlam ama içi bozuk bir ya da bir kaç eleman da olabilir.Bakılması gereken belirli bi parçası varmı kart üzerinde
Geçen sene anakart sorunu olmuştu burdan bi arkadaş d21 yazan diyot a bakın demişti sorunu cozmustumSadece gözle arıza bulmak mümkün değil elektronikde. Deforme olmuş bir eleman olsa bile dışı sağlam ama içi bozuk bir ya da bir kaç eleman da olabilir.
Fotoğraf atın kartin inceleyelim. Rezistans bağlı yerleri de işaretleyin.Geçen sene anakart sorunu olmuştu burdan bi arkadaş d21 yazan diyot a bakın demişti sorunu cozmustum
Yarın atarım ustam kartı sokmedimFotoğraf atın kartin inceleyelim. Rezistans bağlı yerleri de işaretleyin.