hiçbirinizin tahmini doğru değil. Daha dikkatli inceleyin. Ufak bir ip ucu; Yukarıdan bir projeksiyon ile çizgi şeklinde ışık yansıtılıyor alttaki dönen nesne üzerine. Ufak değil gerçi baya büyük oldu ama alttaki nesneyi artık siz tahmin edin yada gözünüzde canlandırın.
Manyetik tabla ve V blok yardımı ile taşlama ile imalat bana ilginç geldi.
Videyoda kullanılan ürünler soğutma kimyasalı dahil kaliteli ve pahalı. Taş 15 cm çapında 60 grit, işlenen malzeme A2 çelik.
Bu nasıl can sıkıntısı ki ... Hay maşaAllah Rabbim ne yetenekler bahşediyor, cilasız ayna gibi parlıyor cinsi ne ki bu ağacın, CNC ci arkadaşlar başlığa bakıp bana kızmayın sakın .
Bu nasıl can sıkıntısı ki ... Hay maşaAllah Rabbim ne yetenekler bahşediyor, cilasız ayna gibi parlıyor cinsi ne ki bu ağacın, CNC ci arkadaşlar başlığa bakıp bana kızmayın sakın .
Dövülerek işlenebilen metallere uygun, diş açılabilir hale de getiren, sürtünme ısısı ile delme.
Bir satıcının sitesinden bilgi;
Tungsten karbür uç,1000-3500 RPM, 1.5-3.5 kW Spindle, 12 mm'ye kadar malzeme kalınlığı, İşlem sırasında malzeme 700C uç ise 900C dereceye kadar çıkıyormuş.