evwt
Üye
Neden böyle bişeye kalkışıyorsun diye soranlar olacaktır.Elimde Bataryası ölmüş birsürü ceptelefonu var bunların bataryasıda artık bulunmuyor.Ben bu cihazları bir şekilde değerlendirmek istiyorum.Neyse Konumuza dönelim Cep telefonunun bataryanın takıldığı yere Nasıl bi güç verirsem cep telefonu çalışır.?Yani batarya olmadan çalışırmı.
Ayrıca bataryanın içini söktüğümde pil ve üzerinde küçük bir devre var araya bu devreyi koyarak bağlasam yine çalışırmı. siz üstadlarıma sormak istiyorum
Edit:
Telefonun Modeli Motorola mpx200 dür.
Bir kaç deneme yaptım olmadı.Şarj aletinin uçları kesip denedim.
Soruyu 36 kişi bakmış cevap verebilen olmamış henüz nasıl olur anlamadım.Bu kadar elektronikçinin içinde bunu deneyen yok mu.hiç.Google amcada bile cevap yok.Çalıştırırsam ilk yapan ben olacağım galiba....
Ayrıca bataryanın içini söktüğümde pil ve üzerinde küçük bir devre var araya bu devreyi koyarak bağlasam yine çalışırmı. siz üstadlarıma sormak istiyorum
Edit:
Telefonun Modeli Motorola mpx200 dür.
Bir kaç deneme yaptım olmadı.Şarj aletinin uçları kesip denedim.
Soruyu 36 kişi bakmış cevap verebilen olmamış henüz nasıl olur anlamadım.Bu kadar elektronikçinin içinde bunu deneyen yok mu.hiç.Google amcada bile cevap yok.Çalıştırırsam ilk yapan ben olacağım galiba....
Son düzenleme: