tekin126
Profesyonel Üye
okadar makına uretecek fabrıkam yok telefonla kumanda anca imalatı yapabılıyorum senede yaptığım cihaz sayısı okadar fazla değıl 350-400 adet istanbul firmaları gıbı reklamım yok tanıdık eş dost yanlız tanındıkça genışlıyen pazarı var ege bolgesı konya ankara kirşehir kırıkkale çorum pazarlama taktığım her ilde guvenılır eleman bayıı gıbı başkasına cihaz vermıyorum aslında ıyı yapmıyorum ama başım ağrımıyor telefonlu kumandalarda benım ımalatım değıl telefonlar sorun çıkarıyorlar sadece benım cıhazlarda olsa istanbul fırmalarınınkındede aynı sorun onun için GSM modullu cihaz yaptım tamamen kendı tasarımım ve ımalatım burada yazmam insanlar bılınçlensın benım cihaz satış konusunda problemım yok çiftçi hıçbır özellığı olmıyan cihazlara 600-700 tl para verıyor yazık gunah araştırsın bır markaya veya fırmaya takılıp parasını heba etmesın bu işi yapan fırmaların cihazlarını özellık kalıte fiyat konusunda araştırsınlar sizin yaptığınız gıbı ekmeğı ekmekçıden almak mantıklı ama ekmekçıde babasından dedesınden gorduğu gıbı devam edıyorsa zamanın teknolojısını kullanmıyorsa kıymetı yok sahura az kaldı kontrolkalemı okurlarına hayırlı gunler ıyı sahurlar
resimdeki marka mermer makinaları üretimi yapan firmayı anımsatıyor. Ürünler kusura bakmayın.