Citect Scada da projeyi exe yapma

[email protected] bu işlem mümkünse yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Runtime ile ilgili bir sorun değil. Runtime, eğer disk IO ile çalışırsanız istediğiniz kadar, PLC ile de 15 dk çalışmanıza izin verir. Lisans (bir USB dungle ile ifade edilir), bu 15dk'lık kısıtlamayı kaldırır ve satın almış olduğunuz IO sayısına sınırsız çalışma hakkı verir.
Runtime tek başına düşünüldüğünde aslında sizin çalıştıracağınız platformu canlandırıyor. Executable yaptığınızda projeniz compiled olarak runtime ile birlikte paketlenmektedir.

Executable hale getirmek için standart bir presedur var, uygulayıp yapabilirsiniz. Bu konuda gerekli belgeleri size gönderebilirim.

Hasan Baran
Yüksek Teknik Öğretmen
0532 517 55 90
[email protected]
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşlar bir türlü bulamadım citect te hazırladığımız proje yi exe haline nasıl getirebiliyoruz yada kendi pc'mizde hazırladığımız projeyi başka bir pc de nasıl çalıştırıyoruz ??

yorumları okudum farklı çözüm yolları belirtmiş arkadaşlar ama size tarif edecem gerçek çözüm yoludur,
1-programı başka pc ye taşıyıp oradaki vijeo citect prg. ile açmak.
a-citect explorer sayfasından ilgili projenin ana başlığına sağ tıkla ardından backup a tıkla kayıt yolunu belirt ok de.artık projen o kayıt yolundaki dosyadır.
b-backup edilen projeyi başka pc de açmak.yine vijeo citect->explorer sayfası my projects sağ tık restore ye tıkla ardından dosya yoluna daha önceden backup aldığın projeyi belirt ok de.

2-hazırlanan projeyi runtime e geçirmek
a-ilgili projeyi hazırladıktan sonra compile ediyoruz herhangi bir hata ile karşılaşmazsak eğer proje otomatik olarak Vijeo Citect Runtime programında güncellenmiş oluyor yanı Vijeo Citect Runtime programına tıkladığımız an projemin otomatikmen runtime e geçiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur her türlü soru ve sorunlarınızda e-mail atabilirsiniz: yavuzemregunaydı[email protected]
 
Merhabalar piskopatisa,

Vijeo Citect hakkında bir soru sormussunuz bu konuda yardim edebiliriz.Uzaktan teamviewer acmaniz yeterli.Scada işleriniz icin bizden teklif ve destek isteyebilirsiniz.Uzmanlik derecesinde schneider urunlerini kullanmaktayız.

Iyi Calismalar.

GCS Otomasyon
www.gcs-soft.net
[email protected]
 

Forum istatistikleri

Konular
129,050
Mesajlar
922,856
Kullanıcılar
451,321
Son üye
mehmet emin sözen

Yeni konular

Geri
Üst