Yusuf SEYLAN
Usta Üye
Gnd - 04Sizin vermiş olduğunuz bağlantıyıda denedim buda olmadı neyi eksik yaptığımı bir turlu bulamadim
Pwm - 13
5 - 2
7 - 3
10v ucundan da 1k direncle 13
Gnd - 04Sizin vermiş olduğunuz bağlantıyıda denedim buda olmadı neyi eksik yaptığımı bir turlu bulamadim
A 414 olabilir içindeki deger 2.00 olucak; uyku modu yani frekans 0 ken bile motor yumuşak dönmek ister bunu engellerSürücude A114 parametresi bulamadim acaba 414 mü olacaktı.
Panoya mike jaklardan takmıştım kablolar onun için ikincisi denemek için motora direk bağli. yani motorla pano arası kablo yapmadığım için. Ayrıca diger kablolarin kesiti ince sanırım 0.22 biraz arttırmam lazım.bişey sorucam
sürücüden motora giden kablolar var ya t1-t2-t3
neden ikili yaptın onları ??
ayrıca bana kablo kesiti ince gibi geldi
Gnd - 04
Pwm - 13
5 - 2
7 - 3
10v ucundan da 1k direncle 13[/QUO
Hocam çok özür diliyorum soylediğiniz bağlantıları harfiyyen yaptım p106 parameyresi startın şeklini belirliyor 1,2 ve 3 yaparak bütün ihtimalleri denedim asağida mach3 ayarlarımda var sürücü üzerinden motoru çalıştırabiliyorum p106 yı 0 yaptığımda ama bir türlü kart üzerinden çalıştıramadımGnd - 04
Pwm - 13
5 - 2
7 - 3
10v ucundan da 1k direncle 13
Çıkışların 24v veriyor mu? Vermiyorsa araya röle koyarak invertördeki 24v kontrol etmen lazımHocam çok özür diliyorum soylediğiniz bağlantıları harfiyyen yaptım p106 parameyresi startın şeklini belirliyor 1,2 ve 3 yaparak bütün ihtimalleri denedim asağida mach3 ayarlarımda var sürücü üzerinden motoru çalıştırabiliyorum p106 yı 0 yaptığımda ama bir türlü kart üzerinden çalıştıramadım
P106 sıfır yaparsan invertörün üzeeinde led yanar ve üzerindwki start stoptan çalışsın demek olurHocam çok özür diliyorum soylediğiniz bağlantıları harfiyyen yaptım p106 parameyresi startın şeklini belirliyor 1,2 ve 3 yaparak bütün ihtimalleri denedim asağida mach3 ayarlarımda var sürücü üzerinden motoru çalıştırabiliyorum p106 yı 0 yaptığımda ama bir türlü kart üzerinden çalıştıramadım