Cnc Router ariyorum

Reklam gibi olmasın,

Ankara'daysanız Çetinkaya (otomasyoncu.net)'e bir uğrayın. Çok kaliteli makineleri var.
 
İşte bu konuda bilgim yok o yüzden size danisiyorum. Bana makinenin 0,01 hassasiyete sahip olduğu söylendi. Bu benim için yeterli. Yardimci olursaniz sevinirim.

Gereken söylendi zaten. Bu yorumlardan sonra başka birşey demeye gerek kalmamış. Hayırlısı olsın sizin için.
 
Tuğcu Cnc ise kesinlikle uzak dur.. kesinlikle..
TUĞCU CNC FİRMASININ YETKİLİSİ TOLGA TUĞCİ BEN Firmamız Hakkında Söylemde bulunmuş olduğunuz bu itham ın sebebi nedir. Sıkıntı nedir ne ile alakalı sıkıntı yaşadınızki bu şekilde bize hakaret edebiliyorsunuz ? isminizi soyisminizi ve bilgilerinizi paylaşın Lütfen. Tüm Kullanıcılara Bu hakaretin sebebini açıklamak zorundasınız.
www.tugcucnc.com Şikayet, Sorunlar Ve önerileriniz için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Cnc Router İmalatı TUĞCU CNC
 
kaç cm e kaç cm olursa olsun sadece kullanılacak arabaların fiyatı 1000 tl den fazla tutar lineer raylarda hariç..3500 e bulduysan yapış al ....
 
Bende araştırmaya girmiştim...

*Probotsan (Ankara), hobi amaçlı, indüksiyonlu mil, çelik toz boyalı gövde ve bilyalı somun kullanılan ürünleri mevcut.. bu firma Y ekseninde 30mm çaplı indüksiyonlu mil kullanıyor. Sayfa adresi: http://www.probotsan.com.tr

*Poysan Otomasyon (İstanbul), Hobi Amaçlı ürünleri mevcut. Tasarım olarak yukarıdaki ile aynı lazer kesim çelik saçlardan yapılmış. toz boyası ile boyanmış, teknik destek filan sağlıyor. başarılı firmalardan birtanesi.
Sayfa Adresi: http://poysanmakina.com/index.html

*EuroCNC (Ankara), Bu firmanında hobi amaçlı ürünü gayet tatminkar. Alt destekli mil kullanıyor artı çift step motorlu eksene sahip. Ama bu firmaya ulaşamadım.. absürt arama saatlerimden dolayı olabilir. :E
Sayfa Adresi: http://www.eurocnc.com/MINICNC_product_tr_11_.aspx

*Yabancı Firmalara bakacak olursanız,

Shapeoko3 yeni çıktı. kit halinde satılıyor.. internetten araştırabilirsiniz.
http://www.shapeoko.com/

birde 6040 çin CNC'leri var, onlardada baya güzel işler çıkaran var... adres için;
http://www.omiocnc.com/

Mini cnc router diye araştır..
bunlar güzel firmalar

Ben bukadar araştırmadan sonra kapalı kutu olmasına karar verdim.. hatta burada yaklaşık 5 farklı şekilde tasarım yapıp değiştirdim.. aluminyumdan başlayıp sigmalara kadar uzanan yol, izmir 1. sanayisinde direk mdfye dönüştü :) şuan kabinli bir cnc tezgahı yapıyorum.. 2 plaka 366x183 Ham mdf kullanıldı, işleme maliyeti: 150TL, MDF maliyeti: 260 TL. Malzeme maliyeti:2380 TL toplamda, aşağıda görünen ürünün Bilgisayar hariç montajını ve kurulumunu yapıyorsun..

BOX CNC KAPALI.117.jpg


16'lık Alt destekli mil,
1605 Vidalı mil ve Bilyalı somun
BK-BK 12 sonlandırma rulmanları
nema 23 Step motor,
Toshiba TB6600 Step motor sürücü
0.75 KW arel spindle ve spindle sürücü vs..
Kaplin, kablo taşıyıcısı vs..

2790 tl ediyor.. 300-400 tl'de vida yapıştırıcı folyo vs harcasan, 3100-3200 tlye mal olabilir..
Bu en iyimser tarafı tabi.. sanayi gittiğindeki mazot masraflarını harcadığın zamanı ve işçiliğe işin içine katarsak al geç derim muhtemelen.
 
Son düzenleme:
Sayın İydra Başarılı ve Görüntüsüyle Çok Hoş Olan Bir cnc Yapmış Olduğun için seni kutluyorum. Başarının devamında bunun ayrıntılarını ve malzemelerini, maliyetini buradan paylaştığın için bu paylaşımcı ruh ile yardımcı olduğun herkes sana dua edebilir. Bizim Yapmış olduğumuz Her Paylaşım Kendi Milletimizin Gelişmesi için Küçük temel taşları olur.
Bunu Unutmayalımki Saklı Kalan Hiç bir başarı gerçekten Başarı Değildir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,321
Mesajlar
925,287
Kullanıcılar
451,767
Son üye
kivanc0zsoy

Yeni konular

Geri
Üst