rocco216
Katılımcı Üye
Kazim abi benim demek istedigim sey belli bir zaman sonra temel bilgiler bi stantar gibi oluyorsa daha nitelikli anlatimlarla o konuya yonlendirilmeli.. hali hazirda genel yonlendiriliyor... ama nedense gene konu acma ihtiyaci duyuluyor... demekkki konu konu degilmis diye dusunuyorum.. ama anlayamadiysa gene konu acar sorun degil.. yonlendirilen konular karisik.. farkli farkli sorunlar sorulup cevaplar istenmis...amac eger verimli olmaksa duzenli olmak gerekir..forumda gorsel olarak en aktif bolum derken dogru diyosun ama diger bolumlerde adam klimanin hortumunu mu cekip gosterecek. Yada cektigi kabloyumu.. Zaten bulundugumuz bolum insa uzerine olmasi nedeniyle bunu gerektiriyor..bisi gostericeksin..
benim demek istedigim sey gorsellikte elle tutulur gozle gorulur seyler olmasi ve diger kisileri de bir ileri tasimali.. ben bunu demek istedim..yoksa baska bi niyetim yok gulum.....
benim demek istedigim sey gorsellikte elle tutulur gozle gorulur seyler olmasi ve diger kisileri de bir ileri tasimali.. ben bunu demek istedim..yoksa baska bi niyetim yok gulum.....