byket Üye Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 365 Puanları 31 Konum TOKAT 18 Ara 2014 #11 Bende uzak masaüstü ve webcamdan gördüm . Görüntü kalitem dusuktu abiye söyledim tam bi duzen tutunca atar fotograflarini heralde
Bende uzak masaüstü ve webcamdan gördüm . Görüntü kalitem dusuktu abiye söyledim tam bi duzen tutunca atar fotograflarini heralde
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 19 Ara 2014 #12 Ee bekliyyoruz o vakit,, Elçiye zeval olmaz. byket' Alıntı: Bende uzak masaüstü ve webcamdan gördüm . Görüntü kalitem dusuktu abiye söyledim tam bi duzen tutunca atar fotograflarini heralde Genişletmek için tıkla ...
Ee bekliyyoruz o vakit,, Elçiye zeval olmaz. byket' Alıntı: Bende uzak masaüstü ve webcamdan gördüm . Görüntü kalitem dusuktu abiye söyledim tam bi duzen tutunca atar fotograflarini heralde Genişletmek için tıkla ...
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 20 Ara 2014 #13 window_s' Alıntı: Ee bekliyyoruz o vakit,, Elçiye zeval olmaz. Genişletmek için tıkla ... Beni de şahit yazdırabilirsiniz, korkma
window_s' Alıntı: Ee bekliyyoruz o vakit,, Elçiye zeval olmaz. Genişletmek için tıkla ... Beni de şahit yazdırabilirsiniz, korkma