CNC sorunu

Motor bağlantı renkleriniz doğru görünüyor manueline göre.Diğer motorlar içinde durum aynımı?Bende 3A lik motor kullanıyorum o yüzden bende çalışan TB6560 jumper ayarlarını denemeniz için gönderdim size.Diğer yaktığınız kart ile aynı bilgisayarımı kullanıyorsunuz?Bu bilgisayarın paralel portu zarar görmüş olabilirmi diye düşünüyorum opto izole var gerçi ama seçenekleri deniyoruz işte.Başka bir bilgisayardada deneme yapın derim ben.MAch3 port ayarlarından eminsiniz.O zaman motorları ohmajını ölçü aleti ile ölçerek kontrol etmek ve bu şekilde tekrar denemek gerekecek.

Biz bir denetlemeden geçiyoruz bu nedenle kafa dalgın ilke sayafayla cevap oluşturdum üstteki mesajı dikkate almayınız.Kartı Çalıştırdığınıza sevindim.

Motor bağlantı renkleriniz doğru görünüyor manueline göre.Diğer motorlar içinde durum aynımı?Bende 3A lik motor kullanıyorum o yüzden bende çalışan TB6560 jumper ayarlarını denemeniz için gönderdim size.Diğer yaktığınız kart ile aynı bilgisayarımı kullanıyorsunuz?Bu bilgisayarın paralel portu zarar görmüş olabilirmi diye düşünüyorum opto izole var gerçi ama seçenekleri deniyoruz işte.Başka bir bilgisayardada deneme yapın derim ben.MAch3 port ayarlarından eminsiniz.O zaman motorları ohmajını ölçü aleti ile ölçerek kontrol etmek ve bu şekilde tekrar denemek gerekecek.

hocam suan tek sorunum x eksenin step motoru y ekseninkine gore cok fazla isiniyor (islem yapmasa bile) olcmedim ama 70-80 dereceye cikiyor. motorlarin yerlerini degistirdim sonuc ayni.

aklima takilan birsey daha var mach3 ucretli bir programmi? tb6560 la beraber gelen cdde vardi yukledim serial flnde sormadi ama.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Forum istatistikleri

Konular
130,132
Kullanıcılar
453,208
Son üye
e.filibelioglu

Yeni konular

Geri