HakanKrs01
Üye
Merhabalar, ben amatör bir cnc kullanıcısıyım. yaklaşık 1 yıl önce devraldığım bir atölyede eski teknoloji fakat şimdiye kadar pek sorun yaşamadan kullandığım bir cnc var. son birkaç haftadır sağa sola hareketlerde titreme oluşuyor ve kesimlerde tırtıklar bırakıyor. cihaz boşta iken mach3 de klavyeden sağ sol yaptığımda bile bu titremeleri gözlemliyebiliyorum.
işlerimde genelde 6mm ve 3 mm mdf kullanıyorum her ikisindede sorun aynı. bakımını ve yağlamalarını düzenli olarak yapıyorum.
resimlerini de paylaştığım dişli ile bir problem var sanırım ama çözemedim.Tecrübeli üstadlardan fikir almak istedim
sorunu çözebilmem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
işlerimde genelde 6mm ve 3 mm mdf kullanıyorum her ikisindede sorun aynı. bakımını ve yağlamalarını düzenli olarak yapıyorum.
resimlerini de paylaştığım dişli ile bir problem var sanırım ama çözemedim.Tecrübeli üstadlardan fikir almak istedim
sorunu çözebilmem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.