bilgisayarda sorun yok sorun telefonda. huaweiye sinir oldum şimdi.D.N.S'i 8.8.8.8,8.8.4.4 yapıp dene.
google banlı o onada dns girebilmen gerek.bilgisayarda sorun yok sorun telefonda. huaweiye sinir oldum şimdi.
@kesmez ustam, belki son yüklediğiniz bir program sorun yapmış olabilir. Geçici belleği temizleyin, varsa kullanmadığınız programları kaldırın. Bende bir ara sistemle fabrikasyon gelen kamera uygulaması çalışmadı. Sonradan bazı programları kaldırınca çalışmıştı. Bir de videonun çözünürlüğünü düşürüp deneyin. Benim eski asus zenfone 2 de sorunsuz çalışıyor. Yakın zamanda kalp masajı, sunni solunum ve hard format-fabrika ayarları ile her şeyi silip tertemiz hale getirdiydim.
yalan haber, izlediğiniz gördüğünüz her şeye inanmayın. prof. çıktı NTV de anlattı olayı.youtube ye bakıyordum önüme bu video çıktı .
https://www.sondakika.com/haber/haber-prof-dr-zafer-kurugol-canli-yayinda-14413886/
yalan haber, izlediğiniz gördüğünüz her şeye inanmayın. prof. çıktı NTV de anlattı olayı.
Hadi yoğunluktan dolayı aşı şişesini karıştırdı diyelim.abartıyorlar çok yoğunluk varsa karışıklıkların olması normal zaten çok abartılı sürelerde çalışıyorlardı pandemi ile iyice köle oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?