Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
Dediğim gibi, haber kaynağından ziyade konunun uzmanı olan kişiye itibar etmek benim için daha güvenli.
Onları incelerim de; Yavuz DİZDAR uzman olduğu alan ile küreselcilerin ilişkilerini ve bunların stratejik hareketlerini de saptayabilen ve yine küresel örgütlerin faaliyetlerinde bulunan önemli bir kişidir. O yüzden ağzından çıkan her kelimeye önem veririm.Haber kaynağından ziyade haberin içinde link verilmiş atıflar var..Asıl önemli olan onlar.Yoksa sitenin bu konuda uzman olduğunu falan söylemek abes olur.
Abi ben kaçar. Şu sorunun cevabını merak ediyorum. Ne zaman bitecek ve bu süreç koruyucu mu yoksa hasar verici mi olacak?Haber kaynağından ziyade haberin içinde link verilmiş atıflar var..Asıl önemli olan onlar.Yoksa sitenin bu konuda uzman olduğunu falan söylemek abes olur.
Abi ben kaçar. Şu sorunun cevabını merak ediyorum. Ne zaman bitecek ve bu süreç koruyucu mu yoksa hasar verici mi olacak?
Bunu atlatırsak bundan sonra karşımıza daha ağır bir tehdit çıkacak mı? Ve bizim böyle durumları atlatabilecek bir mekanizmamız var mı?
Saygılar...
ilginizi çekebilir
https://www.facebook.com/video.php?v=10219702691111666
ilginizi çekebilir
You tube dan para alabilmek icin utanmasalar yatak odalarini cekip gonderecekler ayip.herkes eline tuvalet kagidi almis top sektiriyor.milletin hic isi gucu yok yada akli yok ben ne yapiyorum diyen yokBen bilmiyorum nedir bu oyun
Bu videonun hiç bir bilimsel yanı yok.Adam tek başına konuşup duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?