Suphi Üye Katılım 9 May 2007 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 40 9 Ocak 2008 #1 Merhaba Arkadaşlar Öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumda şifre kırma ile ilgili programların hiç birini CPU224 için çalıştıramadık. CPU224 şifresi bilinmeyen bir plc nin şifresini nasıl kırabilirz? İyi çalışmalar herkese
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumda şifre kırma ile ilgili programların hiç birini CPU224 için çalıştıramadık. CPU224 şifresi bilinmeyen bir plc nin şifresini nasıl kırabilirz? İyi çalışmalar herkese
murat.uludirik Üye Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 15 Şub 2008 #2 merhabalar.... ..formda bulunuan..kırıcılar işe yarıyo..bende kullandım..ve çözdü.. kolay gelsin
argeotomasyon Üye Katılım 15 Ara 2006 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 40 21 Nis 2008 #3 yuklerken senden sifre istediğinde clearplc yaz...plc yi komple siler yeniden program yazabilir ve yukleyebilirsin...
yuklerken senden sifre istediğinde clearplc yaz...plc yi komple siler yeniden program yazabilir ve yukleyebilirsin...