Muharrem bey,
Merhabalar. Gönderdiğiniz resimleri inceledim. Çözünürlük çok iyi olmadığı için internetten cihazınızın modeline göre bilgi edindim. Bağlantı şekliniz sırası ile şu şekilde olacak.
Termostattan fan coil ünitesine şeklinde sıralıyorum.
VC - Soğutma motorlu vana ( 220 volt gönderiyor )
VH - Isıtma motorlu vana ( 220 volt gönderiyor )
V0 - Fan coil klemensinde 7 nolu uca ( fan düşük devir )
V1 - Fan coil klemensinde 6 nolu uca ( fan orta devir )
V2 - Fan coil klemensinde 5 nolu uca ( fan yüksek devir )
V3 - Fan coil klemensinde 4 nolu uca ( fan çok yüksek devir )
Fan coil ünitesinden termostada
L - oda elektrik dağıtım panosundan faz 2
20 volt girişi - L termostatın girişi ile irtibatlandırılacak
N - oda elektrik dağıtım panosundannötr girişi - N termostatın girişi ile irtibatlandırılacak
EARTH - oda elektrik dağıtım panosundan topraklama bağlantısı - PE termostatın girişi ile irtibatlandırılacak
Ayrıca soğutma kontrol vanası ile ısıtma kontrol vanası 220 volt girişini oda termostatından alacak nötr uçları fan coil nötr uçlarında toplanacak.
Oda termostatı üzerindeki diğer bağlantılar opsiyonel olması gerekiyor. Yalnız bağlantıyı bu şekilde yapıp test edilmeli. ısıtma ve soğutma vanaları motorlarının , fan coil ünitesi ve termostatın bulunduğunuz şebeke voltajına uygun olduğunu farzederek yazdım. Aralarında uyumsuzluk yoktur umarım. Ayrıca vanalar gördüğüm kadarıyla 2 yollu ve giriş çıkışlarında kontrol vanaları yok. Ve gördüğüm kadarıyla pislik tutucuda yok. bunlar ilerde sorun teşkil edecek sorunlar. Sadece resimden gördüğüm kadarı ile yazıyorum.
Alttaki resimdede bağlantı şemasını bulabilirsiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar.