Daire önü için kamera önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ycagdasc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ycagdasc

Üye
Merhabalar, bir binada oturuyorum. Katımda 4 daire var. Hepsinden yazılı olarak izin alıp verirlerse, kendi kapımızı görecek şekilde bir kamera takmak istiyorum.

Öncelikle aklıma takılan bazı sorular var:
  1. Nasıl bir kamera almalıyım? Önerirseniz harika olur.
  2. Kameraya nereden elektrik çekeceğim? Aklıma şöyle bir şey geldi: tavana monte ederim, kapının önündeki lambadan elektrik alırım diye düşündüm. Ama lamba tek anahtarlı olduğu için, anahtar kapalı konumdayken lambanın (ve dolayısıyla kameranın) elektriği kesiliyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Kurulumu basit maliyeti uygun sayılabilecek anker eufy kameralara bakabilirsiniz.

Harekete duyarlı hareketi algıladığı yöne hareket edecek şekilde veya sabit bi alana baktırarark 7/24 sesli kayıt tutabilirsiniz.İnternet bağlantı hızınıza ve kalitesine bağlı olarak wifi aracılığıyla telefondan her yerden izlersiniz.

Ben kendi evimde T8410 modelini kızımı izlemek için almıştım.Hala aktif kullanıyorum bir problem olmadı.Bendeki model microusb ve usb A kablosu aracılıpıyla 5V 2A lik adaptörle çalışıyor.Güncel olanlar type c bağlantılı.

128 gb samsung marka microsd kart takılı.Yanlış hatırlamıyorsam 7/24 kayıt modunda 22 gün kayıt saklayabiliyor.

Elektriği ortak alanda illaki laf söz eden çıkar.Kendi dairenizdeki sigorta kutusundan bir hat çekerek bu kameraya bağlantı sağlayabilirsiniz.Daireye giren doğalgaz borusu mutlaka vardır kenarı alçılıdır biraz tırtıklayıp kablonun geçişi için alan oluşturulur.

Kurulumu basit maliyeti uygun sayılabilecek anker eufy kameralara bakabilirsiniz.

Harekete duyarlı hareketi algıladığı yöne hareket edecek şekilde veya sabit bi alana baktırarark 7/24 sesli kayıt tutabilirsiniz.İnternet bağlantı hızınıza ve kalitesine bağlı olarak wifi aracılığıyla telefondan her yerden izlersiniz.

Ben kendi evimde T8410 modelini kızımı izlemek için almıştım.Hala aktif kullanıyorum bir problem olmadı.Bendeki model microusb ve usb A kablosu aracılıpıyla 5V 2A lik adaptörle çalışıyor.Güncel olanlar type c bağlantılı.

128 gb samsung marka microsd kart takılı.Yanlış hatırlamıyorsam 7/24 kayıt modunda 22 gün kayıt saklayabiliyor.

Elektriği ortak alanda illaki laf söz eden çıkar.Kendi dairenizdeki sigorta kutusundan bir hat çekerek bu kameraya bağlantı sağlayabilirsiniz.Daireye giren doğalgaz borusu mutlaka vardır kenarı alçılıdır biraz tırtıklayıp kablonun geçişi için alan oluşturulur.
Hocam aklıma şu geldi bizde görüntülü diafon var diyorum onun + ve - kesip ona ek yapıp kameraya vereyim diye düşündüm 24V ile çalışıyor daireye gelen doğalgaz borusu var ama merdivenden geçiyor

Kamera 5V ile çalışıyor.

Dediğim gibi yapmalısınız.

İmza alarak iyi yaparsınız bu aralar kvkk apartmanlarla da ilgili kararlar yayınladı. Bana kalırsa en güzeli toplantıda görüşüp karar defterine işlemek. Bu aralar biz de aynı konuyla uğraşıyoruz.

Arkadaşlara katılıyorum bence de aparman sakinlerinin yazılı olarak rızasını alırsanız iyi olur.

çapraz komsum reddetti kapıyı acmıstım bir ses geldi yook diye ordan anladım oyüzden takmama kararı aldım tsk ederim genede
İmza alarak iyi yaparsınız bu aralar kvkk apartmanlarla da ilgili kararlar yayınladı. Bana kalırsa en güzeli toplantıda görüşüp karar defterine işlemek. Bu aralar biz de aynı konuyla uğraşıyoruz.

Anker eufy security 360 derece var benim daire kapımda,karşı daireden sözlü izin alıp apartman yöneticisinden de izin alarak montajladım. 1 yıldır herhangi bir sorun yok problem eden de yok. Elektriği de apartman aydınlatmasından aldım sensörlü sistem olduğu için sürekli elektrik var. Uygulamadan sensörleri aktif yapıp hareket,ses e göre bildirim gönderiyor. biri daire kapımı görüyor evin içerisinde de var o da Anker eufy security 360

1_org_zoom.webpAnahtar deliğine yada kapılarda bulunan (kim gelmiş diye baktığımız dürbün gibi olan göz- adını bilmiyorum) o kapıdaki gözleme yerine uygun bir kamera takılabilir. Evinizin içi olduğu için kimse bir şey diyemez ve gözetleme deliği ile aynı fonksiyonda olduğu için daha rahat olursunuz.

Kapı delik kamerası diye yazınca epey bir öneri veriyor gugıl abi.

Forum istatistikleri

Konular
133,411
Kullanıcılar
459,370
Son üye
enver424
Geri