Fiyatlae için diğer sitelerede bakabilirsiniz ( büyük firmalar olsun )
Bu firmadan aldığım bu aşağıdaki linkteki ürün İstanbul / Kartal teste gönderilmiştir ürün gerçektir !!! SIEMENSOtomatik Sigorta B 32A 1Faz , 6kA 70 mm ( Yeni tip : Kısa devre kesme 6kA , özellikli , vs gibi ) http://www.arselelektrik.com/siemens-otomatik-sigorta-b-32a-1faz-6ka-70-mm-urun4202.html SIEMENS ( Türkiye / Romanya Ürünleri olabiliyor ) Shneider Electric ( İspanya / Hindistan Ürünleri olabiliyor )
Viko Malı bildiğim kadarı ile Çin malı ( Anahtarlar vs Türkiye ) Kaçak Akımlarda Nötr bazılarında sağda ve solda olabiliyor Dikkat !!!
Kolay Gelsin . Sağlıcakla Kalın .
Kusura bakmayın bu konuda bir şeyler yazabildiğinize göre bilgili olduğunuzu düşünerek sordum size. Zaten görmeden ne olduğunu söyleyemezsiniz ki ben de ne olabilir yazdım ve benim uygulayıp öğrenebileceğim bir yöntem önerirsiniz diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim yine de.
Taktığım sigortalarda bir haftadır sıkıntı çıkmadı. Kaçak akım rölesi de geldi onu da bağladım, Sigorta kutusundaki birbirine bantlanmış siyah ve kırmızı kablolar nötrmüş bunu da kendim buldum. Birbirine bantlanmış siyah ve mavi olan da girişteki aydınlatmanın faz hattıymış. Şuan bir sorun görünmüyor. Cevap yazıp bilgi vermeye çalışan herkese teşekkür ederim.