merhaba arkadaşlar elimde 3 fazla çalışan 1.5 kw lik dalgıç pompa var fakat bu pompanın kablosunda nötr harici 3 kablo aynı renk bağlantısını yaptıgım vakit motorun dönme istikameti dogru ise başka bir şeye dikkat etmem gerekirmi.
herkese iyi forumlar..
benim sorum dalgıç motorları ile ilgili olacak
Dalgıç Motorları normal motorlardan biraz daha fazla akım yada az akım çekiyor.
Kumanda panosu içinde kullanılacak olan Malzemeleri kolayca seçebileceğimiz, kontaktörünü, motor koruma şalterini, girişten koyulacak sigortası, kondanstörü, kullanlıcak kablo kesitleri; kısacası bunları kolayca seçebileceğimiz bi çizelge yada bi program varmı???
Selamlar 30m derinliğinde yaklaşık 30 yıllık bir kuyum var, 15 yıldır kullanılmıyordu , kullanmaya karar verdiğim zaman gördüm ki içindeki plastik boru yaklaşık 80cm kalınlığında , buna göre dalgıç pompa bulamadım, Ucuz yollu bişey arıyorum yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
Biraz geç cevap oluyor galiba ama yeni yeni okuyorum mesajları. Kaç parmak çıkışlı bir dalgıç istiyorsunuz? ayrıca saatte çekmek istediğiniz su miktarı nedir?
ben Kütahyalıyım ve termal kuyularda kullandığımız pompalar suyun ısı sı nedeniye motoru kısa sürelerde yakıyoruz motrun soğuması suyla olduğu için soğuyamıyor