Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
danfoss dünyada sayılı sürücü üreticilerindendir ayrıca danfoss un motoru ve şalt cihazları gibi ürünleride vardır ürün gamı çok geniştir sayın mustafa
danfos vlt5000 bagladığım birmotoru (asekron) kalkış sinyalinden sonraki duruş sensörne geldigin hic kayma yapmadan durdura bilirmiyim,bumotorda firende olaca,hareketler sürekli olcaktır, yani bu motoru birnevi servo gibi çalıştırmak istiyorum.
dostum ne kadar frende olsa kayma mutlaka oluyor.dediğin olay bende var.yavaşlama sensöründen geçtikten sonra motor yavaşlıyor fren devreye giriyor,motorun taşıdığı alete piston,durdurmak istediğim yere kilitleme yapabileceği bir yatak monte ettim.bu şekilde kullanıyorum.
selam arkadaşlar danfoss 3000 var bende çıkıştan sinyal alamıyorum motora enerji gitmiyor sürücü çıkışında da ölçü aletinde sürekli voltajlar değişiyo sebebi nedir acaba ??
Danfos sürücülerde bulunan logic kontrol sayesinde , kumanda devresi veya plc kullanmadan , logic kontroller yapabilirsiniz. İsteyenlere konu hakkında bilgi verebilirim.