Dar ebatlı kayış ve kasnak arıyorum

açık uçlu olanlar zaman kayışı olarak geçiyor lineer araba üzerinde uçlar birleştirilir yada iki başa sabitlenip dişli döner bir kaç rulman yardımıyla senin işine yaramaz yani

Bana zamanında drrone yaparkene camera gimbal için dikiş makinesi tamir bi emmiden m serisi kayış aldımdı genişliği daş çatlasa 6 mm

Ama dediğim gibi istenilen denişlikte kestiriyoruz biz kapalı kayışları olmazsa burdan ayarı veririm ben :)

ben x ve z ekseni için aldım. 30mm gelişliğinde m kayış vardı. Kasnaklara göre kestirip verdi.

Hiç yük olmayacağı için
Yük yokda,,, V yaparsan gergi lazım, encore zarar verebilirsin. O'ring yapsan esner, uzar nerdeydim der saçmalar. kaplin düşün, triger kestir. Triger ostimde bulunur zannımca, yoksa buralardan soruyım.
Yada Faruk versin çoşkuyu
istenilen denişlikte kestiriyoruz biz kapalı kayışları olmazsa burdan ayarı veririm ben

Şöyle anlatmaya çalışayım. Tornanın iş milinde bir kasnak olacak. Aynı ebatta bir kasnak da tornanın gövdesinde olacak. İş milindeki kasnak gövdedeki kasnağı çevirecek. Gövdedeki kasnağın merkezinde de bir mil olacak ve enkoderi Faruk'un linkte verdiği gibi bir kaplinle o mile bağlayacağım. Yani enkoderin miline doğrudan kasnak takmayacağım.

Şöyle anlatmaya çalışayım. Tornanın iş milinde bir kasnak olacak. Aynı ebatta bir kasnak da tornanın gövdesinde olacak. İş milindeki kasnak gövdedeki kasnağı çevirecek. Gövdedeki kasnağın merkezinde de bir mil olacak ve enkoderi Faruk'un linkte verdiği gibi bir kaplinle o mile bağlayacağım. Yani enkoderin miline doğrudan kasnak takmayacağım.
Hee o zaman çift sıra PU kayışdan yardır gitsin abü

Nasıl bir şey bu? Link var mı?

Kasnağı sen yapcan, yada ben, yada faruk:D fotosu
resim-236.jpg

Son düzenleme:
Tabi kayışın kasnaktaki yuvasının da yuvarlak olması gerekir değil mi? 4mm yuvarlak oyuk açacak kalemi nerden bulacağım? Kendim yaparım ama düzgün olmaz.

Forum istatistikleri

Konular
129,839
Kullanıcılar
452,678
Son üye
TengRi

Yeni konular

Geri