Yani sağlık üzerinden satış ve nema var. O halde cihaz satışı yapan bu kişiler en azından bir LTD ŞTİ. açıp bu konuda kurumsallaşıp sorumluluk alır. Bu cihazın patentini ve satış ve sağlık bakanlığından ruhsat iznini alır. Doktorlarda bu suyu reçete eder.
Yoksa amatör hobi gibi üretim yapıp sonuçları kendimin veya falancanın sağlığı üzerinden gördüm diyene kuşlar bile güler.
Bu devirde on binlerce denek üzerinde denenmiş covid19 aşısına bile şüphe ile bakılırken, Gümüşsuyunun tedavisi için doktorları suçlamak çok komik. Düşünün ki Bir doktorun bir antibiyotik yazarken bile (Alerji yapıp ölüm tehlikesine karşı)
tahlil isteme sorumluluğu var.
Neyse sadede gelelim. Gerçekler acıdır.
Yarın bir gün birisi yada ölmüşse yakınları bu sıvıdan zarar gördüğünü iddia edip, (iddia etmesi bile yeter) bir dava açar. Mazallah bu işin tedavisi hakkında aracı/muhatap olanların hepsi kodesi boylar.
Çünkü masum olduğunuzu ispatlayana kadar muhataplar suçludur ve Bildiğim kadarıyla da, Kodeste de masum olduğunu kimse ispatlayamaz.
Özetle
Ne yapıyorsanız kendiniz yapın, kendiniz kullanın. Kimse dünyayı kurtardığınız için size madalya takmaz.
Uzun ömürler efendim