DELCAM PowerMILL Robot Interface

turgayo

Üye
Katılım
30 Eyl 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhabalar,

DELCAM PowerMILL Robot Interface, özellikle işleme kafası takılı robotları offline programlamayı sağlayan, robot hareketlerinde tam kontrol sağlayan bir yazılımdır.

Yazılım hakkında daha detay bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ÇAĞ CAD/CAM - Robot Arabirimi

Turgay OĞUŞ
 
Örnek işleme videoları da aynı linkte alt tarafta yer almaktadır.
 
bende servo sistemler ile ilgileniyorum ben sew marka kullanıyorum bu konu hakkında detaylı görüşme imkanımız varmı????
 
Sayın Turgay Bey,

Öncelikle vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim. Ayrıca bünyenize yeni katmış olduğunuz TDROBOTICS Lapisystem ürünlerinden dolayı tebrik ederim, mümkünse bu ürün gamından bahsetmenizi rica edeceğim. Mineral işlemeye özel geliştirilmiş sistemler inceleyebildiğim kadarıyla.
Ayrıca eğer mümkün olursa bu sistemin uygulamasını örnekleyebilecek sitenizdeki videolar haricinde baştan sona uygulama videosu varsa foruma link verebilirseniz sevinirim.

Saygılarımla...

Not: Mineral işlemeye meraklı arkadaşların muhakkak Çağ Cadcam web sitesine mutlaka bakmasını öneririm.
 
Ricamı biraz daha açık olarak belirtmek isterim. Elimizde bir *.stl dosyamız var veya Sizin yazılımınız olan artcam'de bir rölyef oluşturduk ve bunu granit bir yapıya aktarmak istiyoruz. Bunun süreci nedir?? Nasıl gerçekleştirebilirim???? bu süreci bir video tutorial halinde verebilmeniz mümkünmüdür :) Nacizane ,benim gibi hevesli fakat daha süreci tam olarak bilmeyen bir kişi için fevkalade faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,089
Mesajlar
923,129
Kullanıcılar
451,382
Son üye
brky4578

Yeni konular

Geri
Üst