redwhite69
Üye
bana pm ile gönderirseniz şifreyi çözmeyi deneyebilirim 2 tane telemecanique şifresi kırdım ama delta hiç denemedim
simdi arkadasim fasteki arkadaslar haklilar yerden goge kadar .cunku bende bir plc programi yazan kisi olarak sizin yaptiginizin dogru olmadigini vede aslinda sizin emege sayginiz olmadigini dusunmekteyim.neden diye soruyorsaniz simdi durup dusununuzki bu programi yazan kisi sizsiniz vede bunun icin firmayla belli bir meblaga anlastiniz.fakat firma size bu bedeli odemedi vede sizde programi yazip bitirdiniz vede bazi odemeleriniz buradan alacaginiz bedelle odenecekti.sizde zor durumda kaldiniz degilmi.iste turkiyeyenin ne yazikki gerceklerinden biridir bu.ayrica bir windows isletim sistemine binlerce dolar odeyenler bizim yazdiklarimiz icin ise 1 kurus bile odemek istememektedir.apullukcu konya18x arkadaslarım bugun sızın ıstegınız uzerıne fastı aradım lakın cteknık servıste konustugum arkadas "boyle bırsey olsa passwordun bır anlamı kalmaz dıyecevap verdı" valla utandım ya neyse taıwanlılardan aldıgım su rarın ıcındekıregısterı ıptal edecek bır arkadas aranıyor acele
simdi arkadasim fasteki arkadaslar haklilar yerden goge kadar .cunku bende bir plc programi yazan kisi olarak sizin yaptiginizin dogru olmadigini vede aslinda sizin emege sayginiz olmadigini dusunmekteyim.neden diye soruyorsaniz simdi durup dusununuzki bu programi yazan kisi sizsiniz vede bunun icin firmayla belli bir meblaga anlastiniz.fakat firma size bu bedeli odemedi vede sizde programi yazip bitirdiniz vede bazi odemeleriniz buradan alacaginiz bedelle odenecekti.sizde zor durumda kaldiniz degilmi.iste turkiyeyenin ne yazikki gerceklerinden biridir bu.ayrica bir windows isletim sistemine binlerce dolar odeyenler bizim yazdiklarimiz icin ise 1 kurus bile odemek istememektedir.
unutmayinki bugun bana yarin size
Bunu kırmak için olly debugger ve bir hex editor yeterli olacaktır. Haftasonu boş olursam ilgileneceğim.apullukcu konya18x arkadaslarım bugun sızın ıstegınız uzerıne fastı aradım lakın cteknık servıste konustugum arkadas "boyle bırsey olsa passwordun bır anlamı kalmaz dıyecevap verdı" valla utandım ya neyse taıwanlılardan aldıgım su rarın ıcındekıregısterı ıptal edecek bır arkadas aranıyor acele
simdi arkadasim fasteki arkadaslar haklilar yerden goge kadar .cunku bende bir plc programi yazan kisi olarak sizin yaptiginizin dogru olmadigini vede aslinda sizin emege sayginiz olmadigini dusunmekteyim.neden diye soruyorsaniz simdi durup dusununuzki bu programi yazan kisi sizsiniz vede bunun icin firmayla belli bir meblaga anlastiniz.fakat firma size bu bedeli odemedi vede sizde programi yazip bitirdiniz vede bazi odemeleriniz buradan alacaginiz bedelle odenecekti.sizde zor durumda kaldiniz degilmi.iste turkiyeyenin ne yazikki gerceklerinden biridir bu.ayrica bir windows isletim sistemine binlerce dolar odeyenler bizim yazdiklarimiz icin ise 1 kurus bile odemek istememektedir.
unutmayinki bugun bana yarin size