DELTA PLC VE DOP İCİN YARDIM....!

bittek

Üye
Katılım
16 Ara 2006
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaslar bu iste yeni sayılırım.Elimde dvp-60es plc var ve dop panele bir input kesildiğinde örnek veriyorum yaglama yok yazısı cıksın istiyorum.ve yaglama geldiğinde yazı kaybolsun.Lütfen yardımcı olurmusunuz.
İlginize simdiden cok teşekkür ediyorum
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
s.a
dop panelin modelini yazarsan yardımcı olalım.
 
merhaba,
screen editoru türkçe kullanıyorsan ELEMENT/GÖSTERGE/ÇOKLU DURUM GÖSTERGESİ
çizdiğin elementin 0 durumuna yağlama yok 1 durumuna yağlama var yaz okuma adresi olarakda ilgili inputu girersen olur, iyi çalışmalar
 
chelebi arkadasım cok tesekkur ederim.Bir ricam daha olucak bunu basit bir ornek le plc de nasıl yazıcam ve varsa resimli screen editoru nasıl yapıcagımı gosterirsen cok memnun olurum.Editoru turkce bu arada.Lutfen yardımcı olun.
Saygılar....
 
ELEMENT/GÖSTERGE/ÇOKLU DURUM GÖSTERGESİ yı sec 0 konumuna yazı kısmından yaglama yok ,1 konumuna yaglama var yazın.plc de yaglama ıle ılgılı ınput geldıgınde yardımcı röle (M) aktıf edın.bu yardımcı rolenın adresinıde gostergeye atayın
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,062
Mesajlar
922,920
Kullanıcılar
451,333
Son üye
Buderusss

Yeni konular

Geri
Üst